MVM: Junior Prima Díjak
Legfrissebb

- Megújult utak a lakótelepen

- Atomenergia az európai ellátásbiztonságban és klímavédelemben

- A paksi atomerőmű bővítése is téma volt a balatonfüredi Infotér konferencián

- Civil szervezetek fóruma Pakson

- Az Európai Bizottság állásfoglalásával minden akadály elhárult a beruházás elől

- A Csabai Kolbászfesztiválon Paks II. interaktív kiállítása

- Újabb ügyfélbarát szolgáltatás a Polgármesteri Hivatalnál

- Átalakult a Protheus Zrt.

- Kovács Sándor Paks új alpolgármestere

- Húszéves a Kiégett Kazetták Átmeneti Tárolója

- Idén is kérhető hetedikes lányoknak a méhnyakrák elleni ingyen oltás

- Újra kell gondolni Paks városszerkezetét

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


MVM: Junior Prima Díjak

2016. október 28. 10:20:27  nyomtatási kép

 

Budapest, 2016. október 28., péntek (PAKS-PRESS) - Kilencedik alkalommal díjazta az MVM a legtehetségesebb fiatal zeneművészeket. A Junior Prima Díj nyertesei a rangos szakmai elismerésen túl kétmillió forintos támogatásban is részesültek.

 

Mayer György írja:

 

Tíz fiatal tehetség vette át Csiba Pétertől, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. elnök-vezérigazgatójától a Junior Prima Díjat, a MÜPA (Művészetek Palotája, Budapest) Üvegtermében rendezett díjátadón, csütörtökön. 

 

Csiba Péter köszöntőjében elmondta, hogy az MVM kilenc éve támogatja a fiatal tehetséges előadóművészeket, és az MVM Csoport vezetőjeként immár második alkalommal adhatja át ezt a rangos szakmai elismerést az arra leginkább érdemes, és a magyar zenei élet tekintélyeiből álló kuratórium által kiválasztott tíz zeneművésznek.

 

Hangsúlyozta, hogy 2016-ban az MVM Csoport jelentős átalakuláson ment keresztül, és új stratégiai célkitűzéseiknek megfelelően új területeket kívánnak meghódítani.

- Társadalmi szerepvállalási filozófiánk lényege azonban változatlan, kötelességünknek érezzük a szellemi értékeink megőrzését és újrateremtését, ezért a jövőben is kiemelten kezeljük a kimagasló művészi teljesítmények és a világszínvonalú kulturális produkciók támogatását – fűzte hozzá Csiba Péter.

 

A Junior Prima Díj nyertesei: Baranyai Barnabás gordonkaművész, Boros Mihály zongoraművész, Brindás Barnabás harsonaművész, Csabay Domonkos zongoraművész, Erdélyi Dániel karmester, orgonaművész, Homoki Gábor hegedűművész, Kocsis Krisztián zongoraművész, Rab Gyula tenor, Ránki Fülöp zongoraművész és Tornyai Péter zeneszerző.

 

Képünkön: a legfiatalabb, a tizenhároméves Boros Mihály veszi át a díjat az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. elnök-vezérigazgatójától. (A szerző felvétele.) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű