Céggyűrű kitüntetések a paksi atomerőműnél
Legfrissebb

- Atomerőmű a Tudományok fővárosában

- Újabb utakat javítanak a városban

- Dr. Kovács Antal a Hírességek Csarnokában

- Paks II.: „sok ellenfél, sok támogató”

- Elkészült a Paks megújított térfigyelő rendszere

- Minisztériumi elismerés a pénzügyi osztály dolgozóinak

- Megkezdődött a NAÜ 62. közgyűlése

- Bükkösd térségében tervez kutatófúrásokat az RHK Kft.

- Szent István-díjat adott át Süli János

- Forgalomkorlátozások az Atomfutás rendezvény alatt

- Harminc döntés a Városházán

- Paks 2: nincs szükség a környezetvédelmi engedély felülvizsgálatára

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Céggyűrű kitüntetések a paksi atomerőműnél

2017. október 13. 09:14:58  nyomtatási kép
 

Paks, 2017. október 13., péntek (PAKS-PRESS) – A hatékonyság növelésével, az innováció fenntartásával, továbbra is a legtöbb, eladható villamos-energiatermelés a paksi atomerőmű feladata – mondta a Társaság vezérigazgatója a Céggyűrű-átadó ünnepségen, csütörtökön.

 

Hamvas István az elmúlt év feladatait és eredményeit, valamint a következő időszakot értékelő beszédében hangsúlyozta, hogy az atomerőmű piacvezető pozícióját úgy képes megtartani, hogy a stratégiai célkitűzésekben megfogalmazott céloknak képes megfelelni, biztonságosan, a lehető legtöbb és eladható energiát termeli, ennek eszköztárában a költségek csökkentése, az új műszaki megoldások bevezetése, és a Paks II. építkezésben való segítő részvétel szerepel. 

Kiemelte, hogy négy milliárd forint tartós költségcsökkentést értek el, és az eszköztárban már jelen vannak azok az elemek is, amelyek a gazdasági mutatókat tovább javíthatják.

 

A vezérigazgató szólt a Paks II. projekt végrehajtásában a most működő atomerőmű szerepéről is. Mint fogalmazott, a Társaság olyan hátország lehet, amely a szakember, tudásállomány fokozatos átadásával, az atomenergiával történő áramtermelést fenntarthatja. A megfogalmazott feladatok között vannak olyan elemek, mint a terület átadása, az együttműködés és kapcsolattartás rendszere.

- Az új blokkok megvalósításában a ránk háruló feladatok partneri viszonyt jelentenek – fogalmazott Hamvas István.

 

- A céggyűrű kitüntetések részben ide is tartoznak – folytatta a vezérigazgató. Arra utalt, hogy az eddigi, mintegy huszonhat éves múltra visszatekintő, a Társaság erőforrásaként is megjelenő elismerés olyan szakemberek felmutatását is jelenti, akik a jövőt is reprezentálják és meghatározó példaképekké válhatnak.

 

- A Céggyűrű megtestesíti, megerősíti összetartozást, a lojalitást, a fenntarthatóságot – fejtette ki. Felidézte, hogy a kitüntetés a dolgozók és a kuratórium ajánlása alapján képviseli azt az értékrendet, azt a vállalati kultúrát, amely követendő példa a jelenlegi munkatársak és a jövő szakember gárdája számára is. 

 

Annak a reményének adott hangot, hogy a paksi atomerőmű anyavállalata, az MVM és partnerei továbbra is együttműködően járulnak hozzá a társaság célkitűzéseinek megvalósításában.

 

Hamvas István vezérigazgató, aki immár nyolcadik alkalommal adta át a kitüntetéseket, amelyek – mint hangsúlyozta, kifejezik a szakmai felelősséget és öntudatot, a szakma iránti alázatot, az egymás segítő munkatársi kapcsolatot. - Ez tulajdonsága a közösségnek nagy kincs, ez áll sikerünk hátterében – fűzte hozzá.

 

Ezt követően átadta a kitüntetéseket. Céggyűrű elismerésben ismét húsz dolgozó részesült: Ádler Kornél, Angyal Ferenc, Csányiné, Kern Aida, Cseriné, Polgári Ágnes, Dobó József, Fenyvesi Csaba, Horváth Miklós, Jantner József, Lacza István, Makó Gábor, Nagy Sándor, Oldal Ottó, Orbán Mihály, Péter Lajos, Spieszné, Bognár Judit, Számel László, Százuj István, Szili László, Tell Ferenc, Vida Zoltán.

 

Az ünnepségen részt vett Süli János tárca nélküli miniszter, dr. Zsuga János, az MVM Zrt. vezérigazgatója, Lenkei István a Paks II. Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója, Szabó Péter Paks polgármestere.

 

Az átadás után az MVM Zrt. vezérigazgatója mondott pohárköszöntőt. Mint mondta, a Céggyűrű reprezentálja a múltat, a jelent és a jövőt, ők a „nagybetűs szakemberek”.  Dr. Zsuga János gratulált a kitüntetetteknek. 


Fotó: PAKS-PRESS/Kiss G. Péter. +++FACEBOOK

Paksi Atomerőmű