Átadták a város új gasztroenterológiai rendelőjét
Legfrissebb

- MAVIR: új erőművekre lesz szükség

- A közbiztonságért

- Környezetünkért

- Önkormányzat: személyi kérdések, kitüntetések, szervezeti módosítások

- Ismét Város napja, Pakson

- A fogyatékkal élőkért

- Nekem Paks a hazám

- Gazdaságosak és biztonságosak lesznek az új atomerőmű-blokkok

- Véget ér a paksi bizonytalanság

- Süli János a körzet országgyűlési képviselője

- Tovább növekedett a bíróságok munkája

- Süli János: következetesen állok a fejlődésünk mellett

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Átadták a város új gasztroenterológiai rendelőjét

2017. november 24. 12:36:19  nyomtatási kép

Paks, 2017. november 24., péntek (PAKS-PRESS) – Átadták a város új gasztroenterológiai rendelőjét a Deák Ferenc utcai egészségügyi intézményben, az új beruházás több, mint hatvanmilliós költségét az önkormányzat költségvetése állta.

 

Az átadó ünnepségen jelen volt Süli János tárca nélküli miniszter, Szabó Péter polgármester, Kovács Sándor alpolgármester, Kovács Antal a Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, Mittler István a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója, az önkormányzat több képviselője, Badics Istvánné az önkormányzat szociális osztályának vezetője, Puskás János, a DC Dunakom Plusz Kft. ügyvezetője.

 

Az új szakrendelőt és a hozzá kapcsolódó egészségügyi szolgáltatásokat Bodnár Imre a Paksi Gyógyászati Központ főigazgató főorvosa és Felföldi Ferenc belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos mutatta be a megjelenteknek.

 

Újságírói kérdésre válaszolva Felföldi Ferenc elmondta, hogy az egyik leggyakoribb betegség gyógyászati ellátását segítő eszközrendszer nagymértékben javítja majd a gyógyulás esélyeit, az esetleges gyomorrendszeri daganatos képződések kifejődésének megelőzésben kiemelkedő szerepe van.


A refluxos, gyomorsav-túltengéses vagy ulcus-betegségek, továbbá a béltükrözések esetében alapvető fontosságú endoszkópos, a városban történő kezelésének legfőbb támogatója az önkormányzat volt, a kezdetekben még Süli János akkori polgármester indította el és elvi támogatást nyújtott Hamvas István az atomerőmű vezérigazgatója, de későbbiekben az önkormányzat teljes egészében képes volt a költségeket vállalni.

Az épület belső terének felújítását a DC Dunakom Plusz Kft. végezte el.


Az átadó ünnepségen elhangzott, hogy a szakrendelés rövidesen megkezdődik, hétfő és csütörtök közötti időszakban, reggeltől délutánig tart.

 

Képünkön: Kovács Attiláné asszisztens és dr. Felföldi Ferenc belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos mutatja be a járulékos költségekkel együtt, több mint hatvanmillió forintos költséggel elkészült új gasztroenterológiai rendelő kezelőjét, 2017. november 24-én.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű