Süli János: az ajtóm ezután is nyitva áll
Legfrissebb

- Süli János: engedélyezhető tervek készülnek

- A követendő európai példa: Paks II.

- A Magyarországi nemzetiségek bizottságát tájékoztatták

- Százmilliós vízelvezetés-beruházás készült el Nagydorogon

- Mezőföldvíz Kft: az önkormányzatoknak a zsebükbe kell nyúlniuk

- Nem veszélyezteti a paksi erőművet a Duna alacsony vízállása

- Nukleáris reneszánszról kell beszélnünk

- Tervezett karbantartás az egyes blokknál

- Új óvoda és bölcsőde épül Gerjenben

- Nukleáris energetikai csúcstalálkozó

- Megkezdődött a Városháza energetikai felújítása

- Vállalkozói parkot létesít az önkormányzat

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Süli János: az ajtóm ezután is nyitva áll

2018. január 16. 18:36:14  nyomtatási kép
 

Paks, 2018. január 16., kedd (PAKS-PRESS) – Amennyiben megválasztanak országgyűlési képviselőnek, továbbra is, alapvetően szakmai munkára készülök a térségben - mondta Süli János a Tolna megyei 3. számú egyéni választókerület Fidesz-KDNP szervezeteinek kampányt megelőző, közös értekezlete után tartott sajtótájékoztatóján.  

 

Mint az már ismeretessé vált Süli János tárcanélküli minisztert jelölte a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőnek. - Ha van mögöttem kellő szavazat, akkor biztosan jól tudom elvégezni a munkámat, nem fogok két lovon ülni, a képviselőség biztos támaszt jelent arra, hogy a munkámat a Parlamentben, egy lényegében politikai környezetben, szakmailag is jól tudom ellátni – fogalmazott Süli János.

 

Megerősítette, hogy alapvetően szakmai munkára készül a továbbiakban, ugyanakkor a térségben az alapszervezetekkel való kapcsolattartás egy együttműködés és munkamegosztás keretében Hirt Ferenccel közösen valósul meg.  

 

Arra a kérdésre, hogy más indulókkal miként kerül majd versenybe, elmondta, "nem kíván más indulókkal foglalkozni, teszi a dolgát” és bízik abban, hogy a kölcsönös tisztelet talaján maradnak. - A lejáratás megkezdődött már korábban és sajnos most is már megjelent – tette hozzá.  

 

Nemcsak Paks, de a többi, mintegy hatvan település képviseletét is ellátom majd, a felmerült gondokat a legjobb igyekezetem szerint kívánom orvosolni – mondta el. Felidézte, hogy a térség fejlesztése alapvető feladat, hiszen mint mondotta, nemcsak az atomerőműből él a régió.

 

- Sok baloldali szavazó is ismeri az életutamat, de a politikai életben a sértő kommentek is része az életnek. Bízom abban, ha jól végzem a dolgomat, később ők is rám szavaznak majd, kellően makacs vagyok, hogy végigcsináljam, amit elhatároztam. - Az ajtóm eddig is nyitva volt bárki számára, ez ezután is így lesz - fűzte hozzá.  

 

Kovács Sándor a Fidesz paksi szervezetének elnöke újságírók előtt arra hívta fel a figyelmet, hogy Süli János az a jelölt, aki a legtöbbet tudja majd tenni a településekért, a miniszter olyan integráló személyiség, aki mindig is hitt az együttműködésben.

 

Emlékeztetett arra, hogy az első szabad parlamenti választás óta még nem volt paksi képviselője a városnak, most szabaddá vált az út, most megkaptuk erre is a lehetőséget. 


Süli János /b.1./ Fidesz-KDNP szervezeteinek kampányt megelőző közös értekezletén, az Energia Házban, 2018 január 16-án.

Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter. +++
FACEBOOK

Paksi Atomerőmű