ASE Küldöttközgyűlés
Legfrissebb

- A klímavédelmi célok atomerőmű nélkül nem teljesíthetők

- Paks FM néven, egy éves a helyi rádió

- Testületi maraton – sajtótájékoztató

- Képviselő-testületi ülés – személyi döntések

- Képviselő-testületi ülés – közmeghallgatás

- Karácsonyi ajándék nyugdíjasoknak

- A tavasz végére kinyithat a bölcsőde

- Szívesen jótékonykodnak a Paks II. munkavállalói

- Megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

- Az Európai Unió kiáll az atomenergia mellett

- Karácsonyi cipősdoboz adománygyűjtés

- A gázvezetékek javítására várnak a Táncsics utcában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


ASE Küldöttközgyűlés

2018. május 24. 18:44:29  nyomtatási kép
 

Paks, 2018. május 24., csütörtök (PAKS-PRESS) – Az Atomerőmű Sportegyesület a 2018-as évben jobb anyagi körülmények között, a Paks II. beruházás okán érkező, a verseny- és a tömegsport iránt érdeklődők befogadására való felkészülés jegyében kezdheti meg a következő időszakot – hangzott el az Energetikai Szakgimnázium és Kollégium főiskolai nagyelőadójában, az Egyesület az éves küldöttközgyűlésén, csütörtökön.

 

A 132 küldött - két kivételtől eltekintve – megjelent a közgyűlésen, előttük Dr. Kovács Antal leköszönő elnök mintegy tizenöt oldalas beszámolót terjesztett elő, amelyben értékelte az elmúlt év eredményeit. Kiemelte a legjobb sportolókat, akik a nemzetközi és a hazai versenyben újabb elismeréseket, további hírnevet szereztek az Egyesületnek. Ezért a távozó elnökség nevében is köszönetet mondott. A küldöttek elfogadták a beszámolót, és az ezt követő gazdasági- és felügyelő bizottsági jelentéseket is.

 

Dr. Kovács Antal biztatónak nevezte, hogy ebben az évben „stabilabb” gazdálkodás elé nézhet a következő évben már negyven éves múltra visszatekintő sportszervezet. „Voltak a közelmúltban „forró piték” – fogalmazott, de kiemelte, hogy 2018-ban az anyacég, az atomerőmű és a Roszatom konszern is támogatja az egyesületet, az önkormányzattal a várható szerződés pedig tárgyalási szakaszban van.

 

A küldöttek megválasztották a közgyűlésen a sportegyesület új elnökségét és elnökét. A régebbi tisztségviselők többsége bizalmat kapott, egy változás történt, Leber Ferenc elfoglaltságára hivatkozva távozott az elnökség soraiból. Ennek alapján az elnökség tagjai lettek: az új tag Aradi János, további tagok maradtak Bognár Péter, Kováts Balázs, Kópis Endre és Kövesdi Lajos. Az elnöki tisztségre ismét Dr. Kovács Antal olimpiai bajnokot, az atomerőmű kommunikációs igazgatóját választották meg.

 

A továbbiakban a hagyományos kitüntetések átadására kerül sor, Hirt Józsefnénak, az „Atomerőmű Sportegyesület Örökös Tagja” kitüntetést adta át Dr. Kovács Antal elnök. Szintén az elnök adta át Csoknyai László cselgáncsozónak az „Atomerőmű Sportegyesület Örökös Bajnoka” kitüntetést is.  

 

Képünkön: Éves küldöttgyűlését tartja az Atomerőmű Sportegyesület az Energetikai Szakgimnázium és Kollégium főiskolai nagyelőadójában 2018. május 24-én.

 (Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű