Ulbert Sándor: amit lehet, megteszem
Legfrissebb

- Suzuki Barta: tízmilliókat fizetünk a város költségvetésébe

- Önkormányzat, nagyadózói fogadás

- Paks II.: sikeres bírálatra készülnek

- Süli János miniszter ünnepi beszéde Borjádon

- Szabó Péter: sikeres várost építünk

- Átadták a Paksi Atomerőmű újságírói díjait

- Az elkerülő út sok fejtörést okoz

- Rövidesen elkezdi idei országjáró körútját a Paks II.

- A tiszta, okos és megfizethető energiára alapoz az új nemzeti energiastratégia

- Új feketególyapár foglalta el a bekamerázott gemenci fészket

- Letartóztatásba helyezték a szekszárdi kislány megölésével gyanúsított férfit

- Egy 19 éves férfit gyanúsítanak a szekszárdi kislány megölésével

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Ulbert Sándor: amit lehet, megteszem

2018. július 19. 12:52:10  nyomtatási kép
 

Paks, 2018. július 19., csütörtök (PAKS-PRESS) – Ulbert Sándor, a Fidesz – KDNP jelöltje ma átadta dr. Blazsek Balázs címzetes főjegyzőnek a Városháza aulájában a jelölést tartalmazó  15 íveben, a 120 aláírást, ami sokszorosa a kötelező mennyiségnek. Más jelölőszervezetek és pártok – a Munkáspárt kivételével -, egyelőre nem nagyon „hallatják a hangjukat”, ilyen alacsony érdeklődésre nem mostanában volt példa.

 

A leadást követően Ulbert Sándor rövid nyilatkozatot adott a helyi sajtó munkatársainak. Mint ismeretes, a 2. számú választókerületben Magyarné Nagy Edinának az ebben az évben bekövetkezett halála miatt kell időközi képviselő-választást tartani. A Fidesz-KDNP Ulbert Sándort jelölte képviselőnek, a jelöltet Süli János miniszter is támogatja.

 

Újságírói kérdésre válaszolva Ulbert Sándor elmondta, hogy a polgármesterrel és az alpolgármesterrel folytatott egyeztető tárgyaláson elhangzottak alapján állította össze a választási programját, amely azokat az elképzeléseket, lakossági véleményeket is tartalmazza, amelyek véghezvihetőnek látszanak az elkövetkezendő viszonylag rövid egy évben. 2019-ben lesznek az általános ötévenként tartandó önkormányzati választások.

 

Ulbert Sándor szavai szerint szeretné, hogyha a Viza park befejezése megtörténhetne, továbbá megújulhatna a Kossuth Lajos utca, és szeretné, hogyha a Dózsa György úti rekonstrukció folytatásának legalább a felújítási tervei elkészülhetnének. Ulbert Sándor azt is hangsúlyozta, hogy nem egy évben, hanem a következő években is gondolkozik, amikor programjáról beszél.  

 

Dr. Balzsek Balázs címzetes főjegyző, a helyi választási iroda vezetője, Ulbert Sándor ajánlási íveinek átvétele után elmondta, hogy eddig két jelölő szervezet, a Fidesz – KDNP, valamint a Munkáspárt adta le az ajánlásokat, és ha azok ellenőrzését elvégezték, megtörténhet akár már ma délutánig a nyilvántartásba vétel. Az ajánlási íveket július 30-án 16 óráig lehet leadni, ezt követően a választási iroda elkészítteti a szavazó cédulákat, a választás napja szeptember 2-a.


Dr. Balzsek Balázs a nyári időszakot is figyelem bevéve, 30-35 százalékos részvételt vár. +++FACEBOOK

Paksi Atomerőmű