Két jelölt indul a képviselői helyért
Legfrissebb

- Rezsicsökkentés – igénybejelentés az önkormányzatnál

- A Malomhegy komfortzónája

- Szent Istvántól tanulhatunk

- A megújulók nem adnak rendszer-biztonságot

- Nem lesz kavicsbánya Madocsán

- Új vezérigazgató a Paksi Atomerőmű élén

- A Malomhegyen nincsenek rejtélyek

- A magyar természet szépségei – gyermekszemmel

- Nemzetközi rézfúvós napokat rendeznek Pakson

- A mezőgazdaságnak is szüksége van az olcsó energiára

- Hőség: csökken a paksi atomerőmű hatásfoka

- Jutalomban részesültek a Kereszt utcában szolgálatot teljesítő rendőrök

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Két jelölt indul a képviselői helyért

2018. július 31. 09:40:48  nyomtatási kép

Paks, 2018. július 31., kedd (PAKS-PRESS) - A választási bizottság hétfői ülésén megállapította, hogy a szeptember második napjára, a kettesszámú kerületben kitűzött időközi önkormányzati választásra két jelölt van, Ulbert Sándor (Fidesz-KDNP) és Szarka Sándor, a Magyar Munkáspárt jelöltje – mondta el dr. Blazsek Balázs címzetes főjegyző, a helyi választási iroda vezetője.

 

Sorsolás útján dőlt el, hogy a szavazólapon, az egyes helyen Ulbert Sándor, a második helyen Szarka Sándor, a Magyar Munkáspárt jelöltje lesz található.

A választási bizottság további feladata, hogy két szavazat számláló bizottságot alakítson a két szavazókör munkájának elvégzésre. Szeptember másodikán reggel hat órától várják a szavazókat – közölte az irodavezető.


Úgy fogalmazott, hogy a részvételi arányt előre nem lehet megmondani, várakozásuk szerint elérheti a 25-30 százalékot, este a hét órás zárás után közel félórával eredmény lehet.

 

Az elmúlt közel 25-28 évben a részvétel mindig meghaladja a helyi, óvárosi körzetben az országos részvételi arányt, a választási hajlandóság itt mindig magas volt, a jelöltek száma nem befolyásolja ezt.

 

Hétfő délután 16 órakor lejárt a kitűzött időközi önkormányzati képviselő választás határideje. Két jelöltet vett jogerősen nyilvántartásba a Helyi Választási Bizottság, a határozat megtekinthető lesz a www.paks.hu honlapon. +++FACEBOOK

Paksi Atomerőmű