Két jelölt indul a képviselői helyért
Legfrissebb

- Suzuki Barta: tízmilliókat fizetünk a város költségvetésébe

- Önkormányzat, nagyadózói fogadás

- Paks II.: sikeres bírálatra készülnek

- Süli János miniszter ünnepi beszéde Borjádon

- Szabó Péter: sikeres várost építünk

- Átadták a Paksi Atomerőmű újságírói díjait

- Az elkerülő út sok fejtörést okoz

- Rövidesen elkezdi idei országjáró körútját a Paks II.

- A tiszta, okos és megfizethető energiára alapoz az új nemzeti energiastratégia

- Új feketególyapár foglalta el a bekamerázott gemenci fészket

- Letartóztatásba helyezték a szekszárdi kislány megölésével gyanúsított férfit

- Egy 19 éves férfit gyanúsítanak a szekszárdi kislány megölésével

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Két jelölt indul a képviselői helyért

2018. július 31. 09:40:48  nyomtatási kép

Paks, 2018. július 31., kedd (PAKS-PRESS) - A választási bizottság hétfői ülésén megállapította, hogy a szeptember második napjára, a kettesszámú kerületben kitűzött időközi önkormányzati választásra két jelölt van, Ulbert Sándor (Fidesz-KDNP) és Szarka Sándor, a Magyar Munkáspárt jelöltje – mondta el dr. Blazsek Balázs címzetes főjegyző, a helyi választási iroda vezetője.

 

Sorsolás útján dőlt el, hogy a szavazólapon, az egyes helyen Ulbert Sándor, a második helyen Szarka Sándor, a Magyar Munkáspárt jelöltje lesz található.

A választási bizottság további feladata, hogy két szavazat számláló bizottságot alakítson a két szavazókör munkájának elvégzésre. Szeptember másodikán reggel hat órától várják a szavazókat – közölte az irodavezető.


Úgy fogalmazott, hogy a részvételi arányt előre nem lehet megmondani, várakozásuk szerint elérheti a 25-30 százalékot, este a hét órás zárás után közel félórával eredmény lehet.

 

Az elmúlt közel 25-28 évben a részvétel mindig meghaladja a helyi, óvárosi körzetben az országos részvételi arányt, a választási hajlandóság itt mindig magas volt, a jelöltek száma nem befolyásolja ezt.

 

Hétfő délután 16 órakor lejárt a kitűzött időközi önkormányzati képviselő választás határideje. Két jelöltet vett jogerősen nyilvántartásba a Helyi Választási Bizottság, a határozat megtekinthető lesz a www.paks.hu honlapon. +++FACEBOOK

Paksi Atomerőmű