Két jelölt indul a képviselői helyért
Legfrissebb

- Közmeghallgatás, költségvetés, menhely, közlekedés

- RHK Kft: felelősségteljes megoldások a hulladékkezelésben

- Franciaország és Magyarország nukleáris megállapodásokat kötött

- Bursa Hungarica, karácsonyi csomag, tűzifa

- Védelmi gyakorlat a Paksi Atomerőműben

- Az InnoEnergy stratégiai partnere lett az MVM

- Megdőlt a hazai áramfogyasztási rekord

- Meghalt Hirt Ferenc, a Fidesz-KDNP frakció tagja

- Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

- A Paks II: Magyarországnak nincs hiteltartozása

- Az atomenergia a stabil áramellátást szolgálja

- Atomenergia - a zöld energia világában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Két jelölt indul a képviselői helyért

2018. július 31. 09:40:48  nyomtatási kép

Paks, 2018. július 31., kedd (PAKS-PRESS) - A választási bizottság hétfői ülésén megállapította, hogy a szeptember második napjára, a kettesszámú kerületben kitűzött időközi önkormányzati választásra két jelölt van, Ulbert Sándor (Fidesz-KDNP) és Szarka Sándor, a Magyar Munkáspárt jelöltje – mondta el dr. Blazsek Balázs címzetes főjegyző, a helyi választási iroda vezetője.

 

Sorsolás útján dőlt el, hogy a szavazólapon, az egyes helyen Ulbert Sándor, a második helyen Szarka Sándor, a Magyar Munkáspárt jelöltje lesz található.

A választási bizottság további feladata, hogy két szavazat számláló bizottságot alakítson a két szavazókör munkájának elvégzésre. Szeptember másodikán reggel hat órától várják a szavazókat – közölte az irodavezető.


Úgy fogalmazott, hogy a részvételi arányt előre nem lehet megmondani, várakozásuk szerint elérheti a 25-30 százalékot, este a hét órás zárás után közel félórával eredmény lehet.

 

Az elmúlt közel 25-28 évben a részvétel mindig meghaladja a helyi, óvárosi körzetben az országos részvételi arányt, a választási hajlandóság itt mindig magas volt, a jelöltek száma nem befolyásolja ezt.

 

Hétfő délután 16 órakor lejárt a kitűzött időközi önkormányzati képviselő választás határideje. Két jelöltet vett jogerősen nyilvántartásba a Helyi Választási Bizottság, a határozat megtekinthető lesz a www.paks.hu honlapon. +++FACEBOOK

Paksi Atomerőmű