Forgalomkorlátozások az Atomfutás rendezvény alatt
Legfrissebb

- E-taxik állnak forgalomba Pakson

- Tábor, Cseresznyésben

- Ösztöndíjprogramot indít a Paks II. Zrt.

- Süli János: hasznos tapasztalatok

- Miklósa Erika szabadtéri koncert Pakson

- Egy vendég, Moszkvában

- Tények az atomenergiáról – házhoz szállítva

- Gastroblues - Woodstock 50. évfordulója jegyében

- A Paks II. a létesítési engedélyre készül

- Paks, nem Csernobil

- Süli János tárca nélküli miniszter a Belarusz Atomerőműben

- Ifjú fizikusok az atomerőmű múzeumtáborában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Forgalomkorlátozások az Atomfutás rendezvény alatt

2018. szeptember 14. 11:07:49  nyomtatási kép
 

Paks, 2018. szeptember 14., péntek (PAKS-PRESS) – Az Atomfutás rendezvény miatt 2018. szeptember 15-én forgalomkorlátozásokra, terelésekre kell számítani Paks több pontján, közölte a Polgármesteri Hivatal tisztviselője.

 

Czink Dóra a Turisztikai, Városmarketing és Kommunikáció Csoport vezetőjének a Paks-Press Hírügynökséghez küldött tájékoztatása szerint reggel hat órától este hat óráig teljes szélességben lezárják az ASE Sportcsarnok mellett a garázssor irányába, illetve a Strandfürdő felé vezető utakat.

 

Ugyancsak reggel hat órától, délután három óráig a rajt-cél mező kialakítása miatt a Gesztenyés utca külső útszakaszát teljes szélességben lezárják a Fenyves utca kijárata és a Gesztenyés u. 1 - 3. számú lakóháztömb között, a nagy parkoló bejáratától az ASE Csarnok bejáratáig, rendőri irányítás mellett egy sávon, váltakozó irányban haladhat a forgalom. A lakóháztömb előtt ebben az időszakban "Megállni tilos" jelzés lesz érvényben.

 

A helyi járati autóbuszok reggel hat óra és este hat óra között csak a Barátság úti megállóig közlekednek, a Gesztenyés úti végállomást nem érintik, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. különbuszai (munkásjáratok) a rendes útvonalon közlekednek tovább.

 

Időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani 10 és 17 óra közötti időszakban a Pollack Mihály utca teljes vonalán, a Kishegyi út - Újtemplom utca egyes szakaszain, a Tolnai út - Dózsa György út - Szent István tér - Deák Ferenc utca egyes szakaszain, valamint a Kölesdi út - Elkerülő út kereszteződésben és a Szent István téren.

 

Rendőri forgalomirányítás mellett haladhat a forgalom a 6-os számú főút és a városba bevezető utak kereszteződéseiben 13 és 16 óra között.

 

A futók mezőnyét rendőrautó, illetve motoros vezeti fel, valamint záróbusz követi, a közlekedők és a versenyben résztvevők irányítását a rendőrség munkatársain kívül polgárőrök és önkéntes segítők végzik.

- A város területén ebben az időszakban fokozott figyelmet és nagyobb türelmet kérnek a szervezők a verseny sikeres és balesetmentes lebonyolítása érdekében – írja a közlemény.

 

Fotó: PAKS-PRESS/Nagy Marcell. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű