Szerződés a Polgármesteri Hivatal energetikai korszerűsítéséről
Legfrissebb

- E-taxik állnak forgalomba Pakson

- Tábor, Cseresznyésben

- Ösztöndíjprogramot indít a Paks II. Zrt.

- Süli János: hasznos tapasztalatok

- Miklósa Erika szabadtéri koncert Pakson

- Egy vendég, Moszkvában

- Tények az atomenergiáról – házhoz szállítva

- Gastroblues - Woodstock 50. évfordulója jegyében

- A Paks II. a létesítési engedélyre készül

- Paks, nem Csernobil

- Süli János tárca nélküli miniszter a Belarusz Atomerőműben

- Ifjú fizikusok az atomerőmű múzeumtáborában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Szerződés a Polgármesteri Hivatal energetikai korszerűsítéséről

2019. február 08. 20:56:17  nyomtatási kép
 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. február 8., péntek –  Megkezdődik a Polgármesteri Hivatal energetikai korszerűsítése, felújítása, azt követően, hogy Szabó Péter polgármester és a kivitelezést elnyert T-BUILD Építőipari és Kereskedelmi Kft. nevében Tamás István ügyvezető szerződést írtak alá  Városházán, 2019. február 8-án.

 

A szerződés aláírását megelőző sajtótájékoztatón Szabó Péter elmondta, a beruházás értéke 284 millió, egy 2016-os sikeres pályázat eredményeképpen 209 millió forint összegű támogatási forrást nyert a város a Terület-és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP). A különbözetet a Paks saját pénzből biztosítja. A beruházással augusztus 31-re kell elkészülnie a kivitelező BUILD Építőipari és Kereskedelmi Kft-nek. Tető-és hőszigetelés, homlokzatfelújítás lesz, nyílászárók cseréje készül, és további nyolc kilowatt értékű napelemeket is felszerelnek, az épület körüli járda is megújul.

 

- Az energetikai korszerűsítés nyomán a város több millió forint értékű pénzt is megtakarít – fűzte hozzá a polgármester. Kérdésre válaszolva arról is tájékoztatott, hogy a felújítás ideje alatt az ügyfélfogadás a megszokott módon, változatlanul tart majd.

 

Tamás István, a kivitelező cég ügyvezetője úgy fogalmazott, hogy az időjárás függvényében, minél hamarabb elkezdik a munkát.  +++

 

Képünkön:

Megkezdődik a Polgármesteri Hivatal energetikai korszerűsítése

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. február 8., péntek - A Paksi Polgármesteri Hivatal energetikai korszerűsítésének megkezdéséről tartott sajtótájékoztatón Szabó Péter polgármester (b.) és a kivitelezést elnyert T-BUILD Építőipari és Kereskedelmi Kft. nevében Tamás István ügyvezető kézfogásukkal erősítik meg az aláírt szerződést Városházán, 2019. február 8-án.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű