Suzuki Barta: tízmilliókat fizetünk a város költségvetésébe
Legfrissebb

- Paks Város, negyvenedik évforduló

- Bérkorrekció, műszaki fejlesztések az ESZI-ben

- Rászorulóknak gyűjtöttek a Paks II. Zrt. dolgozói

- Folytatódik az aláírásgyűjtés

- Árulják az egykori Flórián házat

- Szocsi: Fődíj a paksi "Alkotó Energia programnak"

- Az európai normáknak megfelelő, biztonságos erőmű épül Pakson

- ATOMEXPO 2019

- Paks II. arculata a Vigadó Galériában

- Aláírásgyűjtés

- Járosi Márton és Hetzmann Albert csörtéje Mártha Imréről

- Budapesten tölti a hetet a Paks II. interaktív kamionja

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Suzuki Barta: tízmilliókat fizetünk a város költségvetésébe

2019. március 22. 07:23:13  nyomtatási kép


(PAKS-PRESS) Paks, 2019. március 22., péntek – Cégünk több, mint húsz éve van jelen a paksi önkormányzat nagyadózói listáján, éves befizetésünk a több tízmillió forintot is eléri – mondta Barta József, a Suzuki Barta autómárka-kereskedő cég tulajdonosa az Erzsébet Nagy Szálloda báltermében, az önkormányzat nagyadózói fogadásán, csütörtökön.

 

Paks Város Önkormányzata nevében Szabó Péter köszöntötte a város nagyadózóit. A polgármester köszönetet mondott a költségvetésébe befizetett összegekért és tájékoztatott a kiadásokról. Barta József rendszeresen a meghívottak között van ebben a „vendégségben”.

 

- Jó a forgalom, abból adózunk évente, jóllehet volt egy hullámvölgy a gazdasági válság idején, de ettől eltekintve folyamatosan emelkednek az eladási mutatók, azóta már jobb a gazdasági környezet, túl vagyunk a devizahiteles válságon, a jövedelmek emelkednek – mondta el Barta József arra a kérdésre, hogy minek köszönhető a cég több mint tízéves, stabil konjunktúrája.

 

– A lakás megszerzése után a családoknál a következő beruházásként, általában a gépkocsi-vásárlás következik, az autó a mindennapjaink részévé vált, fogalmazott. Hozzátette, a Suzuki márka ma már nagyon jól hangzik, két modellünk is az eladási toplistán van Pakson is, de több telephellyel is rendelkezünk, így Szekszárdon, Sárbogárdon és Székesfehérváron is – húzta alá.

 

- A paksi cégünknél szerencsére nagyon jó a forgalom, a szalon mellett rendelkezésre áll a szervizünk is, a vásárlók kedvelt márkája, miután az autó, az ár-érték arányban egyik legjobb gépkocsi – tájékoztatott. Elmondta azt is, hogy egyre több a céges vásárló és számítanak a Paks II. beruházás okán arra is, hogy egyre több lesz az orosz ügyfél. A bérleti lehetőségek is ebbe az irányba mutatnak, miután bővítették a szolgáltatások körét.

 

A cég szponzor is, sportkedvelő, jellemzően Barta József ott van szinte minden hazai ASE kosármeccsen.

- A vállalkozás jelentős adóforintjaival pedig a város fejlődéséért is dolgozunk – mondta el.

 

Képünkön: Barta József (b.2.) az önkormányzat nagyadózói fogadásán, az Erzsébet Nagy Szálloda báltermében, 2019. március 21-én. +++FACEBOOK

Paksi Atomerőmű