Folytatódik az aláírásgyűjtés
Legfrissebb

- Készülnek az erőműépítést kiszolgáló létesítmények

- Testületi ülés – sajtótájékoztató

- Tanácsadó testület alakult

- Donáth Anna Pakson

- Egyensúlyi költségvetést készítenek elő

- Atomerőmű: főjavítás az egyes blokkon

- Polgármesterek: térségfejlesztés, kommunikáció

- Kiemelkedő eredmények

- Paks II. – Információ első kézből

- Egy „CSEPP” a nevelésért

- A félévi bizonyítvány javítható

- Orosz asszonyok, Pakson

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Folytatódik az aláírásgyűjtés

2019. április 16. 10:46:43  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. április 16., kedd – Süli János,  Paks-Tamási térség országgyűlési képviselője, miniszter a piacon találkozott paksiakkal a Fidesz-KDNP helyi aláírás-gyűjtési akcióján. A pártszövetség tovább folytatja Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akciótervét a migráció megállításra. A program szerint a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak.

 

Egyebek között erről is beszélt Süli János, a választáshoz szükséges aláírások már szinte a kezdetektől megvannak, de Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akciótervét támogató aláírások gyűjtése folytatódik, ugyanis ha több millió aláírást tudunk gyűjteni, akkor az, Brüsszel felé határozott jelzést jelent – jelentette ki a Paks-Tamási térség országgyűlési képviselője a paksi piacon, kedden.

 

A paksi bővítést is nagyon sokan támadják, de a mi véleményünk az, hogy mi mondhassuk meg, hogy kit szeretnénk befogadni, mint ahogyan azt is, hogy az ország energia-mixe milyen legyen és abban jelentős szerepe kell, hogy legyen az atomenergiának is – húzta alá Süli János.

 

Mint fogalmazott, a kormányzópártok határozott álláspontja, hogy a migrációt úgy kell kezelni, hogy az adott országokhoz kell eljuttatni a támogatást, nem pedig Európába kell hozni a menekülteket és főleg nem a gazdasági bevándorlókat. Süli János a helyi sajtó munkatársai előtt felidézte, hogy Németország igen jelentős összegeket költ támogatásként naponta a migránsok ellátására, a mi erőforrásaink ezt nem teszik lehetővé, arról nem is beszélve, hogy mi szeretnénk megmondani azt is, kikkel akarunk együtt élni.

 

Süli János hangsúlyozta, hogy szeretné, ha Pakson is minél többen mennének el szavazni az úniós választások idején, Paks esetében pedig ez különösen fontos, hiszen nemcsak az ország megvédése a tét, hanem azt is szem előtt kell tartani, hogy az ellenzéki pártok képviselői nem támogatják a paksi új blokkok megépítését. - Az atomerőműveket ellenzőket nem kell az európai parlamentbe juttatni – fejtette ki.  

 

- Az aláírásgyűjtés a paksi piacon folyatódik, még nekünk is sokat kell a támogatásokért dolgozni, persze más politikai pártok is gyűjtenek ilyenkor ezen a helyen, a légkör a velünk szimpatizánsokkal baráti, de a többikkel is békésen elférünk itt egymással – fűzte hozzá Süli János.

 

Kedden az aláírásgyűjtők több ponton voltak ismét jelen, mások mellett a Demokratikus Koalíció aktivistái is. +++


Képünkön:

Folytatódik az aláírásgyűjtés

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. április 16., kedd – Süli János,  Paks-Tamási térség országgyűlési képviselője, miniszter a piacon találkozik paksiakkal a Fidesz-KDNP helyi aláírás-gyűjtési akcióján 2019. április 16-án. A pártszövetség tovább folytatja Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akciótervét a migráció megállításra. 

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű