Bemutatkoztak a Deák Ferenc Egyesület jelöltjei
Legfrissebb

- Két héten belül megszűnhet a veszélyhelyzet

- Süli János: a vírus nem hátráltatott minket

- Pünkösd: az ünnepet már nagytemplomban tartják meg

- Megnyitnak az óvodák és bölcsődék

- Reprezentatív az országos szűrővizsgálat

- Paks: 500 milliárd kilowattóra

- Visszatérhet lassan az egészségügyi ellátások köre

- Szabó Péter: hétfől újabb nyitás várható

- Lakásárak a virus idején

- Megérkezett Brüsszel jóváhagyása a talajelőkészítő munkákhoz

- A járványhelyzetben is jól teljesít a hazai erőműpark

- A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Bemutatkoztak a Deák Ferenc Egyesület jelöltjei

2019. augusztus 13. 13:24:19  nyomtatási kép

 

 

Önkormányzati választások, 2019.

Bemutatkoztak a Deák Ferenc Egyesület jelöltjei 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. augusztus 13., kedd - Bemutatkoztak az ellenzéki, Paksi Deák Ferenc Egyesület jelöltjei sajtótájékoztatójukon, a Deák Ház, Paksi Városi Múzeum előtt 2019. augusztus 13-án.

 

A Paksi Deák Ferenc Egyesület (PDF) színeiben Heringes Anita indul a polgármesteri székért, képviselőjelöltként pedig az 1. körzetben Torma Dóra, a 2.-ben Nagy Balázs, a 3.-ban Horváth Zoltán, a 4.-ben Mezősi Árpád, az 5.-ben Kudor Katalin, a 6.-ban Barnabás István, a 7.-ben Hetzmann Albert, a 8.-ban Hernádi Norbert.

 

A PDF egy értékalapon szerveződött széles körű összefogás, amelyet tiszteletben tart a DK, a Jobbik, a Momentum és az MSZP is, ezért ezek a pártok nem fognak jelölteket indítani a paksi önkormányzati választáson – közölték.

 

Heringes Anita a sajtótájékoztatón azt mondta az újságíróknak, hogy a PDF-et a város iránt elkötelezett magánszemélyek indították, akik úgy gondolták, hogy a jelenlegi városvezetés eddigi munkája bebizonyította: "nem képes kezelni azokat a feladatokat, amelyek a város előtt állnak, képtelen elérni azt, hogy az épülő új atomerőmű és a meglévő blokkok mellett a város is fejlődjön, előbbre lépjen, mintatelepülés legyen az országban". 

 

A jelöltek alapvető feladatként azt tűzték ki, hogy megválasztásuk után kezdjen el a város érdekében működni a paksi önkormányzat. Végezze el valóban azokat a feladatokat, amelyeket egy önkormányzatnak el kell látni – fogalmazott egyebek között Heringes Anita. Hozzátette, a PDF jelöltjei mától várják és keresik a választópolgárok véleményét, javaslatait a város helyzetével, teendőivel kapcsolatban.

 

A sajtótájékoztatón a listás sorrendet egyelőre nem ismertették, de nyilvánvaló, hogy a listát Heringes Anita vezeti, ebből pedig az következik, hogy a következő képviselő-testületben majdnem biztos helye lesz. Mint ismeretes, Heringes Anita 2018-as parlamenti választásokig az MSZP listás helyén országgyűlési képviselő volt, a politikai közéletbe csak most tért vissza. A Paksi Deák Ferenc Egyesületet is az ő lakására jegyezték be, a helyi választási bizottság az elmúlt napokban vette nyilvántartásba. +++

 

Képünk:

Önkormányzati választások, 2019.

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. augusztus 13., kedd – Bemutatkoztak és csoportképet készítettek az ellenzéki, Paksi Deák Ferenc Egyesület jelöltjei sajtótájékoztatójukon, a Deák Ház, Paksi Városi Múzeum előtt 2019. augusztus 13-án. (Balról-jobbra: Hernádi Norbert 8-as, Mezősi Árpád 4-es, Torma Dóra 1-es, Nagy Balázs 2-es, Heringes Anita polgármester jelölt, Horváth Zoltán 3-as, Kudor Katalin 5-ös, Barnabás István 6-os, és Hetzmann Albert 7-es körzet képviselő-jelöltjei.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű