Jelentős beruházásokat terveznek a 7. és a 8. számú választókerületben
Legfrissebb

- Atomerőmű- Pandémia 1:0

- Közös vállalatot alapított az MVM Zrt. és a Rusatom Service Rt.

- Paks II.: Magyarország érdeke

- Modern, biztonságos blokkok épülnek Pakson

- Átadták a felújított gyermekorvosi rendelőt

- Paks II: létesítési engedély

- Képviselő testületi ülés

- Indulnak az Erzsébet Napközis Táborok

- Gerjen a fejlődés útjára lépett

- Pályázatok szőlő- és bortermelőknek

- Betegszállító autók a kórháznak

- Megnyitott a PIP Nonprofit KFT Információs Központja

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Jelentős beruházásokat terveznek a 7. és a 8. számú választókerületben

2019. szeptember 06. 12:36:15  nyomtatási kép

Önkormányzati választások, 2019


(PAKS-PRESS) Paks, 2019. szeptember 6., péntek - A Fidesz és a KDNP jelöltjei folytatják az egyeztetést a lakossággal a következő önkormányzati ciklus programjáról. A 7. és a 8. számú választókerület képviselőjelöltjei, Leber Ferenc és Spiesz József tartott sajtótájékoztatót a körzetben felmerült rövid és középtávú feladatokról, 2019. szeptember 6-án.

 

Leber Ferenc a Vácika közben tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy sürgősen kezelni kell a Vácika utcához kapcsolódó közökben a szemétszállítás problémáját. Az utcával kapcsolatban úgy tájékozódott Szabó Péter polgármestertől, hogy szeptember 18-ig várják a leendő kivitelezőktől a közbeszerzési ajánlatokat, amelynek lezárultával elkezdődik a Vácika utca teljes felújítása.

Itt egy korszerű utat és járdát építenek, megoldják a csapadékvíz-elvezetést, felújítják és kibővítik a közműveket, valamint kialakítják a közvilágítást.

A körzet következő, nagyobb feladata a Búzavirág utca teljes szakaszának felújítása lesz.

 

Spiesz József a gyapai közösségi háznál tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Gyapán negyven éves lemaradást kell bepótolni, a következő ciklusban. Tájékoztatott arról is, hogy folyamatban van az egykori étkezde megvásárlása, ahol a felújítás után egy korszerű közösségi teret kellene kialakítani, amely alkalmas a helyi közösségek számára rendezvényeinek megtartására.

A hozzá kapcsolódó területen egy nagy focipályát kell kialakítani öltözővel.

A közösségi ház területén található játszótér felújítása jelenleg tart, több eszköz alatti talaj öntött gumi burkolatot kap.

 

Képünkön: Szántó Zoltán kampányfőnök, Szabó Péter polgármester, Leber Ferenc és Spiesz József képviselőjelöltek a gyapai közösségi háznál tartott sajtótájékoztatón, 2019. szeptember 6-án.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű