A Fidesz-KDNP programbemutatója Pakson
Legfrissebb

- Készülnek az erőműépítést kiszolgáló létesítmények

- Testületi ülés – sajtótájékoztató

- Tanácsadó testület alakult

- Donáth Anna Pakson

- Egyensúlyi költségvetést készítenek elő

- Atomerőmű: főjavítás az egyes blokkon

- Polgármesterek: térségfejlesztés, kommunikáció

- Kiemelkedő eredmények

- Paks II. – Információ első kézből

- Egy „CSEPP” a nevelésért

- A félévi bizonyítvány javítható

- Orosz asszonyok, Pakson

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


A Fidesz-KDNP programbemutatója Pakson

2019. szeptember 20. 20:45:01  nyomtatási kép

 

Önkormányzati választások, 2019

 

Választási programbemutatót tartott a Fidesz-KDNP paksi szervezete

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. szeptember 20., péntek – A választópolgárok véleménye alapján összeállított, három nagy csomagból álló programot ismertetett Szabó Péter polgármester a Duna Szálloda nagytermében, 2019. szeptember 20-án. Ezek alapján a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei elvégzik a reájuk váró feladatokat, gondoskodnak az idősekről, itthon tartják vagy hazavárják a fiatalokat, a fejlődést az új atomerőmű építése hozza el.

 

- Több generáció nőtt fel, úgy hogy Pakson a városlakók életében jelen van a paksi atomerőmű, amely itt egyben a múlt, jelen és a jövő – fogalmazott Szabó Péter, a programbemutató előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Szavai szerint számos konkrét elem van a programban, ilyenek az egészségügy, amelyben ott található a gyógyászati központ fejlesztése, a házi- és gyermekorvosok foglalkoztatásának erőteljes szorgalmazása, ezért a munkavállalói ajánlatokban a város évi egy millió forint keresetkiegészítést, szolgálati lakást ad, korszerű eszközöket biztosít.

 

A programcsomag része az oktatás. Az óvódák, iskolák rekonstrukciója, például a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola teljes körű felújítása. Fontos feladatnak tekinti a párt-szövetség a közbiztonság erősítését, fejlesztik a térfigyelő hálózatot.

Az elmúlt két évben tizenkét utca újult meg a belterületen, a közlekedés-fejlesztés egyik sarokpontja lehet a Fő utca II ütemének rekonstrukciója és a piactérhez közeli parkolóház megépítése.

A lakótelepen a központi park megújítása már szeptember végén, október elején el-kezdődik, a tervek között szerepel a Duna-part korzó megvalósítása is.

 

- A mostani választási fórum célja, hogy ezt a programot részleteiben is bemutassuk, mondta a továbbiakban Szabó Péter. A pártszövetség a képviselő-jelölteket azzal a feladattal bízta meg, hogy a program megvalósítsák – fűzte hozzá.

 

Képünkön: Választási programbemutatót tartott a Fidesz-KDNP paksi szervezete

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. szeptember 20., péntek – Szabó Péter polgármester a helyi kormányzópártok programját ismerteti a Duna Szálloda nagytermében, 2019. szeptember 20-án. 

Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű