Utcafórumok a Fidesz-KDNP jelöltjeivel
Legfrissebb

- Készülnek az erőműépítést kiszolgáló létesítmények

- Testületi ülés – sajtótájékoztató

- Tanácsadó testület alakult

- Donáth Anna Pakson

- Egyensúlyi költségvetést készítenek elő

- Atomerőmű: főjavítás az egyes blokkon

- Polgármesterek: térségfejlesztés, kommunikáció

- Kiemelkedő eredmények

- Paks II. – Információ első kézből

- Egy „CSEPP” a nevelésért

- A félévi bizonyítvány javítható

- Orosz asszonyok, Pakson

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Utcafórumok a Fidesz-KDNP jelöltjeivel

2019. október 01. 17:30:06  nyomtatási kép

 

Az utcafelújításokban a jelöltek egymást is támogatják

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. október 1., kedd – Ritter Zoltán, Pálmai Klára és Müller Attila a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei, Süli János miniszter és Szabó Péter polgármester társaságában utcafórumot tartottak választókörzetük több gonddal terhelt utcáiban, kedden. Az utcafelújítások a leggyakrabban visszatérő lakossági észrevételekhez tartoznak, ezekről Szabó Péter polgármester azt mondta, hogy a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltek ismerik egymás várható feladatait és közös képviselő-testületet alkotva támogatni fogják egymást a döntéshozatalkor.

 

Ritter Zoltán a Laktanya utca, József Attila utcák találkozási pontján beszélgetett helybeli lakosokkal. Úgy fogalmazott, hogy a felújításokat el kell kezdeni, van ahol teljes, van, ahol részleges megújításokról van szó, az öt év alatt a munkák többsége sorra kerülhet. – Olyan képviselő-jelölt társaim vannak, akik mindenképpen szeretnék megújítani a környezetüket – fogalmazott. Hozzátette, indítványozza, hogy minden képviselőnek legyen keretösszege, útalapja, amely majd a rendelkezésére áll, a műszaki osztállyal történő egyeztetés után az út-rekonstrukciók elkezdődhetnek.

 

A képviselő-jelöltekkel már készül egy útfelújítási program, amely a lakossági észrevételeken alapszik, ezt a jelöltek is ismerik – mondta el Szabó Péter. A polgármester aláhúzta, hogy a konszenzus van a jelöltek között. - A körzetek gondjait, programját ismerik és ezért az együttműködés valóra válthatja az egyes feladat-teljesítéseket – fűzte hozzá.

 

Pálmai Klára, a Hidegvölgy utcai csomópontnál találkozott az utcafórum résztvevőivel. Ott ahol a „vizek találkozása” okozza a legtöbb gondot, a nyári csapadékos idő próbára tette körzetet. Növelni kell a helybeliek biztonságérzetét – fogalmazott a jelölt. Kitért arra is, hogy az utcabútorok hiányoznak a területről, és az első képviselői keretéből ezekre is költene.

 

Müller Attila, a Pál és a Kápolna utca találkozásánál tartott fórumot. Szavai szerint ezen a területen a zöldfelületet bővíteni kellene, és játszóteret is kialakítanának, mert itt a kisgyermekes szülők ezt igénylik. Számos közterület már megújult, de néhány utca itt is faltól-falig felújításra szorul –mondta el.

 

Képünkön: A fórumon résztvevő helyi lakosok, valamint Müller Attila, Ritter Zoltán és Pálmai Klára a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei, valamint Süli János miniszter és Szabó Péter polgármester (b.-j) közös utcafórum a Hidegvölgy utcánál, 2019. október 1-jén.

 

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű