Megújul a Kömlődi utca
Legfrissebb

- A klímavédelmi célok atomerőmű nélkül nem teljesíthetők

- Paks FM néven, egy éves a helyi rádió

- Testületi maraton – sajtótájékoztató

- Képviselő-testületi ülés – személyi döntések

- Képviselő-testületi ülés – közmeghallgatás

- Karácsonyi ajándék nyugdíjasoknak

- A tavasz végére kinyithat a bölcsőde

- Szívesen jótékonykodnak a Paks II. munkavállalói

- Megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

- Az Európai Unió kiáll az atomenergia mellett

- Karácsonyi cipősdoboz adománygyűjtés

- A gázvezetékek javítására várnak a Táncsics utcában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Megújul a Kömlődi utca

2019. október 09. 14:06:15  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. október 9., szerda – A löszfalba ékelődő Kömlődi utca felújítását kezdik meg, miután Szabó Péter polgármester, a REAL-RENT Kft. ügyvezetője, Sebestyén Roland, valamint Csucska Gábor a BAU-TEAM Építőipari és Vállalkozási Kft. ügyvezetője szerződést írtak alá, a Kömlődi utca út- és közműfelújításáról és építéséről, a Városházán, 2019. október 9-én.  

 

A rekonstrukció elkészítési ideje, várhatóan 270 nap és nettó 461 millió forintba kerül – mondta el sajtótájékoztatóján, Szabó Péter polgármester. Az útfelújítás faltól-falig valósul meg, közel 500 méter hosszúságban. Új betonburkolatot kap a felület, a járda térkőből lesz.

 

Megújul a közvilágítás, távközlés és más elektromos vezetékeket földkábelek váltják fel, új, ledes, kandelábereket helyeznek ki. A zöldfelületeket 27 díszfa, 1700 évelő növény, és közel háromszáz cserje alkotja majd.

 

A munka meglehetősen nehéz terepen történik, hiszen a lösz közelsége több gondot is okozhat a rekonstrukció során, a lakosságot a részletekről október 14-én egy lakossági fórumon is tájékoztatják – hangzott el.  

 

Képünkön: Szabó Péter polgármester (k.), Sebestyén Roland, valamint Csucska Gábor ügyvezető a felújításról tart sajtótájékoztatót, a Városházán, 2019. október 9-én.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű