Információk első kézből - a Paks környéki utak felújításáról
Legfrissebb

- Janislav

- A klímasemlegességhez atomenergia kell

- Bordács József elköszönt a Fidesz szervezetétől

- Vállalkozások: új lehetőségek

- Megújul a Pakson a Vácika utca

- Társadalmi Tanács: miniszteri tájékoztató

- Közel száz település várja a Paks II. beruházást

- Nyíltság, őszinteség, új feladatok

- Paks 40 – akkor és most

- Csaknem négymilliárdos állami támogatás Paksnak

- Újévköszöntő

- Információk első kézből - a Paks környéki utak felújításáról

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Információk első kézből - a Paks környéki utak felújításáról

2019. december 19. 14:32:48  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. december 19., csütörtök – A következő év első felében jelentős útfelújítások kezdődnek Paks környékén - erősítette meg a Paks-Press Hírügynökség megkeresésére válaszul Mittler István, a Paks II. projekttársaság kommunikációs igazgatója, csütörtökön.

 

Mint azt 2019. december 18., szerdai keltezésű hírünkben közzétettük, a Közép-Duna menti térségben utak és egy híd felújítására jelentős pénzeszközöket hagyott jóvá a kormány.

 

Mittler István, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója a Paks-Pressnek elmondta: az útfelújítások egyrészt hazai, másrészt uniós forrásból valósulnak meg. Az 1712/2019-es kormányhatározat, amely 2019. december 11-én jelent meg, a Paks és az M6 autópálya közötti szakasz felújítására vonatkozik, amelyre hazai forrásokból kerül sor.

 

Az M6–Cece szakasz felújítása EU-s (TOP) pénzekből kezdődik meg. Mittler István hangsúlyozta, hogy 2020 első felében a Paks–Cece útszakasz felújítási munkái elkezdődnek.

 

Mindezek mellett szintén 2020-ban elkezdődik további utak felújítása is: a Paks–Nagydorog–Sárszentlőrinc, Pusztahencse–Györköny utak rekonstrukciója, illetve a Dunaföldvár–Bölcske–Madocsa–Paks, valamint a Dunaszentgyörgy–Fadd–Gerjen utak felújítása – közölte a Társaság kommunikációs igazgatója.

 

PAKS-PRESS 2019. december 19., 14:32. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű