Információk első kézből - a Paks környéki utak felújításáról
Legfrissebb

- Koronavírus - sajtótájékoztató

- Tájékoztató az óvodai beiratkozásról

- Egy dolgozó tesztje pozitiv az erőműben

- Elfogadta a védekezésről szóló törvényt a parlament

- Felértékelődött az atomenergia szerepe

- Fertőtlenítések kezdődnek Pakson

- Mentő, házhoz mintavételre

- Polgármesteri és főigazgatói tájékoztató

- Polgármesteri tájékoztató

- Új gazdasági döntések

- Kimagasló az érdeklődés a Paks II. Akadémia iránt

- Paks – az egészségügyi ellátás változásai

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Információk első kézből - a Paks környéki utak felújításáról

2019. december 19. 14:32:48  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. december 19., csütörtök – A következő év első felében jelentős útfelújítások kezdődnek Paks környékén - erősítette meg a Paks-Press Hírügynökség megkeresésére válaszul Mittler István, a Paks II. projekttársaság kommunikációs igazgatója, csütörtökön.

 

Mint azt 2019. december 18., szerdai keltezésű hírünkben közzétettük, a Közép-Duna menti térségben utak és egy híd felújítására jelentős pénzeszközöket hagyott jóvá a kormány.

 

Mittler István, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója a Paks-Pressnek elmondta: az útfelújítások egyrészt hazai, másrészt uniós forrásból valósulnak meg. Az 1712/2019-es kormányhatározat, amely 2019. december 11-én jelent meg, a Paks és az M6 autópálya közötti szakasz felújítására vonatkozik, amelyre hazai forrásokból kerül sor.

 

Az M6–Cece szakasz felújítása EU-s (TOP) pénzekből kezdődik meg. Mittler István hangsúlyozta, hogy 2020 első felében a Paks–Cece útszakasz felújítási munkái elkezdődnek.

 

Mindezek mellett szintén 2020-ban elkezdődik további utak felújítása is: a Paks–Nagydorog–Sárszentlőrinc, Pusztahencse–Györköny utak rekonstrukciója, illetve a Dunaföldvár–Bölcske–Madocsa–Paks, valamint a Dunaszentgyörgy–Fadd–Gerjen utak felújítása – közölte a Társaság kommunikációs igazgatója.

 

PAKS-PRESS 2019. december 19., 14:32. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű