Paks II. Zrt.: állásbörzék
Legfrissebb

- Októberben indul a Paks II. Zrt. új karrierportálja

- „Atomkor - 75 év az emberek szolgálatában”

- A Duna Aszfalt az új paksi híd kivitelezője

- Süli János: világszínvonalú blokkokat építünk

- A hazai energiaforrások megléte a legbiztonságosabb

- Lakossági névadó szavazásra kérik a paksiakat

- Babazászló a Városházán

- Mától életbe lépnek az új védelmi intézkedések

- Mától életbe lépnek az új védelmi intézkedések

- Kezdődik az Erőmű-beruházási Központ építése

- Okosbútort nyerhetnek az iskolások

- Főépítészi sajtótájékoztató

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Paks II. Zrt.: állásbörzék

2020. március 03. 17:12:13  nyomtatási kép


Egyetemi állásbörzéken várja a fiatalokat a Paks II. Zrt.

 

(PAKS-PRESS) Pécs, 2020. március 3., kedd - Rendszeres résztvevője a Paks II. Zrt. a hazai egyetemek állásbörzéinek. A fiatalok tavasszal és ősszel több mint féltucatnyi helyszínen kaphatnak tájékoztatást az új atomerőművi blokkok építését koordináló cég nyújtotta lehetőségekről. A Paks II. Zrt. idén elsőként a pécsi Pollack Expón várta az érdeklődőket – tájékoztatott Mittler István kommunikációs igazgató.

 

A Paks II. Zrt. által kínált karrierlehetőségeket is megismerhették mindazok, akik részt vettek február végén, Pécsen a Pollack Expón. A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar „Pollack Expo 2020” szakmai kiállítása és konferenciája hazánk egyik legnagyobb múltú mérnökszakmai rendezvénye. A seregszemlén 140 kiállító mutatkozott be, közöttük volt a Paks II. Zrt. is, amelynek új standjánál két napon át sok érdeklődő megfordult.

 

– Az állásbörzéken való részvétellel társaságunknak alkalma nyílik a kapcsolatfelvételre a hazai diplomás álláskeresőkkel mérnöki, műszaki, informatikai, gazdasági és egyéb területeken. A közvetlen találkozás lehetőség arra, hogy bemutassuk aktuális karrier- és képzési lehetőségeinket – összegezte Mittler István kommunikációs igazgató.

 

Hozzátette, tavaly készült el az az egyedi tervezésű stand, amely éppen azt a célt szolgálja, hogy szakkiállításokon, konferenciákon, állásbörzéken megfelelő környezetben fogadhassák az érdeklődőket. Interaktív eszközeinek, „beszédes” felületeinek köszönhetően maga a stand is rengeteg információval szolgál, amit a két új atomerőművi blokk létesítésére szolgáló társaság munkatársai egészítenek ki továbbiakkal.

 

Az állásbörzéken a Humán Erőforrás Igazgatóság munkatársai az Üzemeltetési Igazgatóság, a Műszaki Igazgatóság, valamint a Kommunikációs Igazgatóság képviselőivel közösen adnak tájékoztatást a látogatóknak az állás- és képzési lehetőségek mellett a projekttel kapcsolatos általános témákban, valamint műszaki kérdésekben.

 

– Egy-egy ilyen rendezvény, egy-egy ilyen találkozás arra is lehetőséget ad, hogy megismerjük a pályakezdők munkahelyválasztási szokásait és az ezzel kapcsolatos véleményüket. Ezeket az információkat figyelembe tudjuk venni HR-stratégiánk formálása során – vázolta Mittler István.

A Pollack Expó után hétről hétre új helyszínen állomásozik a Paks II. Zrt. tavaly debütált standja. Az Óbudai Egyetem (március 4.) után a Budapesti Műszaki Egyetemen várja az érdeklődőket március 18-19-én, majd Veszprémbe, a Pannon Egyetemre érkezik március 25-én, március 31-én pedig a Dunaújvárosi Egyetemre.

A hallgatók több őszi állásbörzén is találkozhatnak majd a Paks II. Zrt.-vel.

 

A projekt által kínált képzési lehetőségekről, karrierajánlatokról bővebb információval szolgál az általános tájékoztatás mellett a társaság megújult honlapja is (www.paks2.hu). (x)

 

Látogatók a Paks II.-es standnál a pécsi Pollack Expón. Fotó: Paks II. Zrt. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű