Paks: megelőző intézkedések

Paks: megelőző intézkedések

2020. március 09. 12:36:48  nyomtatási kép

 

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2020. március 9., hétfő - Elmaradnak Pakson a március tizenötödiki nyilvános ünnepségek, az eddig meghozott, és a mai napi döntések ellenére is továbbra is nyugalomra szólított fel Paks polgármestere és alpolgármestere a Városházán tartott sajtótájékoztatójukon, hétfőn.

 

Szabó Péter és Szántó Zoltán hangsúlyozták, hogy Tolna továbbra is az egyik legkevésbé veszélyeztetett megye, ezen belül Paks is, ugyanakkor a megelőzésre egyre fokozottabban ügyelni kell. Éppen ezért született az a döntés, hogy nemzeti ünnepünk rendezvényeit a városban már nem tartják meg, egyben arra kérik a társadalmi és civil szervezeteket, hogy hasonlóképpen fontolják meg tervezett megemlékezéseik megtartását.

 

A Csengey Kulturális Központban egyelőre március végéig nem lesznek rendezvények – közölték.

 

A lakosságot továbbra is arra kérik, hogy a megelőzésre vonatkozó szabályokat fokozottan alkalmazzák, felelősségteljes magatartást kértek minden lakostól.

 

Kérdésre válaszolva elhangzott, hogy a Tisztes Polgár kitüntetést a Város Napján adják át. Ugyancsak újságírói érdeklődésre elmondták, a gyermekintézmények bezárásáról koránt sincs szó, amint azonban központi intézkedés történik, tájékoztatják a lakosságot. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű