Rendhagyó taggyűlés a Mezőföldvíz Kft.-nél
Legfrissebb

- Két héten belül megszűnhet a veszélyhelyzet

- Süli János: a vírus nem hátráltatott minket

- Pünkösd: az ünnepet már nagytemplomban tartják meg

- Megnyitnak az óvodák és bölcsődék

- Reprezentatív az országos szűrővizsgálat

- Paks: 500 milliárd kilowattóra

- Visszatérhet lassan az egészségügyi ellátások köre

- Szabó Péter: hétfől újabb nyitás várható

- Lakásárak a virus idején

- Megérkezett Brüsszel jóváhagyása a talajelőkészítő munkákhoz

- A járványhelyzetben is jól teljesít a hazai erőműpark

- A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Rendhagyó taggyűlés a Mezőföldvíz Kft.-nél

2020. május 01. 08:53:57  nyomtatási kép


 

(PAKS-PRESS) Paks, 2020. május 1., péntek – Elfogadták a tulajdonosok a Mezőföldvíz Kft. 2019. évi üzleti jelentését és a 2020. évi üzleti tervét, a Dunaföldváron tartott éves taggyűlésen – közölte a Társaság a Paks-Press Hírügynökséggel, csütörtökön.

 

A járványügyi helyzetre tekintettel -, a jogszabályi kötelezettségének eleget téve a lehető legszűkebb körben, eseti meghatalmazásokkal 2020. április 29-én tartott közgyűlésen a társaság tulajdonosai az előzetesen kiküldött napirendi pontok alapján a területileg illetékes főmérnökségek polgármesterét - a Paksi Főmérnökségen Szabó Pétert, a Bonyhádi Főmérnökségen Filóné Ferencz Ibolyát, a Dunaföldvári Főmérnökségen Horváth Zsoltot és a Pécsváradi Főmérnökségen pedig Zádori Jánost - hatalmazták fel képviseletre, valamint az adott önkormányzat döntésének tolmácsolására.

 

Csapó Sándor ügyvezető igazgató arról is tájékoztatta a tulajdonosokat, hogy a Mezőföldvíz Kft. számos pályázatot nyert el az elmúlt évben, továbbá előre láthatólag beindul több a Paks 2-vel kapcsolatos térségfejlesztési infrastruktúrára irányuló beruházás is, amely víziközmű-fejlesztéssel, vagy rekonstrukcióval jár. Ezek előkészületei és megvalósulása már vagy folyamatban vannak, vagy a közeljövőben indulnak el.

 

A víziközmű-hálózat a közegészségügyben kulcsszerepet tölt be, így a társaság folyamatos rendelkezésre állása a személyi higiénia fenntartásának alapvető feltétele. A Mezőföldvíz Kft. a megfelelő időben felkészült a járványügyi helyzetre, a víz- és csatornaszolgáltatást a 2020. március 18-án kiadott ügyvezetői utasítása és rendkívüli munkarendje alapján végzi a biztonságos, egészséges és folyamatos víz- és csatornaszolgáltatást – áll a Mezőföldvíz Kft. közleményében.

 

Képünk: a Dunaföldváron tartott éves taggyűlés résztvevői. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű