Megnyitott a PIP Nonprofit KFT Információs Központja
Legfrissebb

- Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

- Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál

- Megújul a Paks – Németkér - Cece összekötő út

- Vállalkozói Információs Pont

- Megalakult a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács

- Nyári előadások

- Kötélpálya

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

- Nuclear Security Index

- Bemutatkozott Paks új főépítésze

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Megnyitott a PIP Nonprofit KFT Információs Központja

2020. június 16. 16:21:06  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2020. június 16., kedd – 2020. június 15-én megkezdte működését a PIP Nonprofit KFT Információs Központja a Városi Könyvtár szomszédságában.

 

A központ elsősorban a Paks II. beruházására érkező külföldi munkavállalókat és családtagjait várja szolgáltatásaival, de emellett a külföldi és belföldi látogatók számára is biztosít turisztikai információt.

Az iroda tevékenysége két részre tagolódik; egyrészt az atomerőmű építése során – minden bizonnyal hosszabb ideig – életvitelszerűen itt élő harmadik országbeli munkavállalók és családtagjaik kaphatnak közvetlen segítséget a beilleszkedéssel, a szolgáltatások igénybevételével és a hivatalos ügyek intézésével kapcsolatban, másrészt információt nyújt a belföldről vagy külföldről a térségünkbe érkező látogatóknak, elsősorban a turisztika területén.

 

A központ munkaszervezetéhez tartozik a front office – ahol a munkatársak személyesen fogadják az érdeklődőket nyitvatartási időben – és a diszpécserszolgálat, amely majd ingyenesen hívható zöldszámmal rendelkezik és a tervek szerint 0-24 órás elérhetőséggel áll az ügyfelek rendelkezésére. A diszpécserek magyar, orosz és angol nyelven adnak tájékoztatást.

 

A sokrétű szolgáltatást biztosító központot – európai uniós pályázat segítségével – valósította meg a PIP Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság.

 

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű