Megnyitott a PIP Nonprofit KFT Információs Központja
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. január 27.

- Biztonságosan üzemel a Paksi Atomerőmű a járványidőszakban is

- Összefoglaló, 2021. január 26.

- Alig volt hatással a járvány az áramfogyasztásra

- Összefoglaló, 2021. január 25.

- Atomerőmű: tanulságos és eredményes év volt

- Összefoglaló, 2021. január 22.

- Összefoglaló, 2021. január 21.

- A Hivatal készséggel állt az újságírók rendelkezésére

- Összefoglaló, 2021. január 20.

- Összefoglaló, 2021. január 19.

- Bölcsőde és óvoda alapkőletétele Gerjenben

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Megnyitott a PIP Nonprofit KFT Információs Központja

2020. június 16. 16:21:06  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2020. június 16., kedd – 2020. június 15-én megkezdte működését a PIP Nonprofit KFT Információs Központja a Városi Könyvtár szomszédságában.

 

A központ elsősorban a Paks II. beruházására érkező külföldi munkavállalókat és családtagjait várja szolgáltatásaival, de emellett a külföldi és belföldi látogatók számára is biztosít turisztikai információt.

Az iroda tevékenysége két részre tagolódik; egyrészt az atomerőmű építése során – minden bizonnyal hosszabb ideig – életvitelszerűen itt élő harmadik országbeli munkavállalók és családtagjaik kaphatnak közvetlen segítséget a beilleszkedéssel, a szolgáltatások igénybevételével és a hivatalos ügyek intézésével kapcsolatban, másrészt információt nyújt a belföldről vagy külföldről a térségünkbe érkező látogatóknak, elsősorban a turisztika területén.

 

A központ munkaszervezetéhez tartozik a front office – ahol a munkatársak személyesen fogadják az érdeklődőket nyitvatartási időben – és a diszpécserszolgálat, amely majd ingyenesen hívható zöldszámmal rendelkezik és a tervek szerint 0-24 órás elérhetőséggel áll az ügyfelek rendelkezésére. A diszpécserek magyar, orosz és angol nyelven adnak tájékoztatást.

 

A sokrétű szolgáltatást biztosító központot – európai uniós pályázat segítségével – valósította meg a PIP Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság.

 

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

x

Paksi Atomerőmű