A Paksi FIDESZ és KDNP összevont ülése
Legfrissebb

- Októberben indul a Paks II. Zrt. új karrierportálja

- „Atomkor - 75 év az emberek szolgálatában”

- A Duna Aszfalt az új paksi híd kivitelezője

- Süli János: világszínvonalú blokkokat építünk

- A hazai energiaforrások megléte a legbiztonságosabb

- Lakossági névadó szavazásra kérik a paksiakat

- Babazászló a Városházán

- Mától életbe lépnek az új védelmi intézkedések

- Mától életbe lépnek az új védelmi intézkedések

- Kezdődik az Erőmű-beruházási Központ építése

- Okosbútort nyerhetnek az iskolások

- Főépítészi sajtótájékoztató

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


A Paksi FIDESZ és KDNP összevont ülése

2020. július 16. 21:25:50  nyomtatási kép


(PAKS-PRESS) Paks, 2020. július 16., csütörtök – A kormányzópártok paksi alapszervezetei közös célokért dolgoznak, ezek között kiemelt szerephez jut a paksi beruházás sikeres elindítása, továbbá a pártok tagjai és vezetőségeik azért is dolgoznak, hogy 2022-ben ismét kormányzópárti szövetséget adhassanak az országnak – hangzott el a Fidesz és KDNP helyi szervezeteinek összevont ülése után tartott közös elnökségi sajtótájékoztatón, csütörtökön.

 

Süli János miniszter, valamint Szabó Péter polgármester az összevont taggyűlésen a veszélyhelyzet ideje alatt elvégzett munkáról adtak számot a hallgatóságnak.

 

A sajtótájékoztatón Süli János a Paks II. beruházás aktuális feladatairól tájékoztatott, felidézte, hogy a hatóságnak átadták a létesítési engedélykérelmet, továbbá a közeli jövőben ellátogatnak a környező negyvenhét településre ahol erről, szintén tájékoztatják a lakosságot.

 

Szabó Péter, a Fidesz városi szervezetének elnöke azt húzta alá, hogy az alapszervezetek együttműködése jó, folytatják a párbeszédet. Orbán Attila a megyei közgyűlés alelnöke azt emelte ki, hogy a pártszövetség együttműködése példaértékű nem csak a megyében, hanem országosan is.

Elhangzott a tájékoztatón, hogy a paksi Fidesz szervezet újabb tagfelvételek előtt áll, a fiatalokat is várják soraikba és a támogatókra is számítanak.

Szóltak arról is, hogy a közeli jövőben zöld civil szervezetet alapítanak, ahová az iskolásokat is várják.

Szántó Zoltán alpolgármester (Fidesz) szavai szerint a Fidelitas szervezete eddig is kivette részét a közös munkából és ide is új tagokat választanak.

 

Mint azt a tájékoztatón ismertették, helyi pártszervezetek összevont, mai ülése már a most átadott új, közös párthelyiség - és képviselői irodában történt, a Kossuth utca 12. szám alatti székhely megszűnt. A Barátság utca 1-3 szám alatti új hely egyben az országgyűlési képviselő fogadó órák helyszíne és a képviselői iroda is egyben.

 

Képünkön: Süli János tárca nélküli miniszter, a paksi térség országgyűlési képviselője tájékoztatja a sajtó munkatársait a Fidesz és KDNP helyi szervezeteinek összevont ülése után a most átadott új, közös párthelyiség - és képviselői irodában, 2020. július 16-án. A tájékoztatón jelen voltak a pártszervezetek elnökségi tagjai és Orbán Attila a megyei közgyűlés alelnöke (j.1.)

 (Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű