Okosbútort nyerhetnek az iskolások
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Okosbútort nyerhetnek az iskolások

2020. szeptember 16. 14:09:00  nyomtatási kép

 

 

(PAKS-PRESS) Budapest/Paks 2020. szeptember 16., szerda – A Magyar Villamos Művek (MVM) 2020. szeptember 21-én egy kitölthető online rejtvény helyes megfejtésért egy-egy napelemes bútort ad az iskolásoknak – közölte Schalli Ildikó projektmenedzser, kommunikációs szakértő a Paks-Press Hírügynökséggel, szerdán.   

 

Összesen tiz okosbútor nyerhető el a Hello Wood által tervezett és gyártott kültéri, moduláris „KisKígyó” okosbútorból. A bútor négy modulból áll: egy solar panel, két USB port, egy akkumulátor. A bútor tíz méter hosszú, acél vázszerkezettel, keményfa-borítással és funkcionális ülőfelülettel rendelkezik.

 

Elmondta: a játék napja szeptember 21-én lesz, a nyereményjátékban való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztrálni a verseny napjáig lehetséges az MVM Okosbútor oldalon. A szükséges a név, a telefonszám, az e-mail -cím, és a képviselt intézmény neve. Fel kell tölteni a szabályosan kitöltött és aláírt, a szülői hozzájárulást is tartalmazó Intézményi Hozzájáruló Nyilatkozatot, amelyet letölthető az oldalról. A regisztrációt követően e-mailben kapható meg azt a link, amelyről a nyereményjáték elérhető.

 

Az mvmokosbutor.hu oldalon a szabályosan regisztrált, tehát már saját profillal rendelkező játékosok a belépést követően közvetlenül is el tudják indítani a játékot. Egy regisztrációval csak egyszer lehet játszani, de egy intézmény képviseletében többen is regisztrálhatnak, azaz egy iskolából többen is játszhatnak a nyereményért – ismertette a projekt menedzsere.

Mivel a regisztrációk nyilvántartása e-mail-cím alapján történik, így egy e-mail-címmel csak egyszer lehet regisztrálni.

- A regisztrációhoz el kell fogadni az Adatkezelési Tájékoztatót és a Játékszabályzatot – fűzte hozzá Schalli Ildikó.

 

Felhívta a figyelmet arra is, hogy a keresztrejtvény megfejtéséhez szükséges hasznos és érdekes tudnivalókat az MVM saját anyagai biztosítják, amelyeket ezen az oldalon a „Tudásbázis” menüpont alatt érhető el.

 

Szeptember 21-én 10 és 16 óra között a szabályszerűen regisztrált játékosoknak 30 perc áll rendelkezésükre, hogy a 15 kérdésből álló online, scrabble típusú keresztrejtvényt megfejtsék. A játék elindítható saját profilból vagy a regisztrációkor kapott e-mailben lévő linkre kattintva.

- Minden játékban új rejtvény lesz, tehát nem ugyanazt a 15 kérdést kapja majd minden játékos – húzta alá Schalli Ildikó.

 

Képünk: az elnyerhető okos bútorok egyike. Fotó: MVM. +++

 

x

Paksi Atomerőmű