Céggyűrű, 2020
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2020. december 3.

- Zárt Gastroblues

- Munkaerő átcsoportosítások az idősek otthonába

- A paksi beruházás ütemterv szerint halad

- Összefoglaló, 2020. december 2.

- Összefoglaló, 2020. december 1.

- Fontos mérföldkövek a Paks II. projektben

- Együttműködési megállapodás

- Gerjen: a vírus nem állíthatja le a kapcsolatokat

- Összefoglaló, 2020. november 30.

- Koronavírus: intézménybezárások Pakson

- Összefoglaló, 2020. november 27.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Céggyűrű, 2020

2020. november 08. 18:05:13  nyomtatási kép

Céggyűrű kitüntetések a paksi atomerőmű munkatársainak

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2020. november 8., vasárnap – A hagyományainkhoz a pandémia idején is szeretnénk hűek maradni, miközben megtanuljuk, hogy miképpen tudunk alkalmazkodni az új helyzetekhez – jelentette ki Pekárik Géza a sorrendben 29. Céggyűrű átadó ünnepségen mondott köszöntőjében, az Erzsébet Nagy Szállodában.

 

A paksi atomerőmű vezérigazgatója a kitüntetettek és legszűkebb családtagok jelenlétében mondott beszédében úgy fogalmazott, hogy a járvány okozta gondok szokatlan helyzeteket vetettek fel, de a Társaság munkavállalói képesek voltak rugalmasan kezelni ezeket és az alkalmazkodás képessége is segített.

– Jelenleg 50-60 munkatársunk van karanténban, nehéz időszakot élünk – fűzte hozzá. Kitért arra is, hogy a vírus, hatást gyakorol a társadalmi–gazdasági életre, de a hátrányos helyzeteknek is vannak tanulságai. Továbbra is számítok minden munkatársamra. - Azoknak, akik az eddigi munkával kiérdemelték a kitüntetést – gratulálok – tette hozzá.

 

Pekárik Géza az átadó ünnepségen rövid interjút adott Somodi-Solymos Eszternek, a Paks FM Rádió szerkesztő-riporterének. Hangsúlyozta: akik ebben az évben Céggyűrűt kaptak, ők mindazok, akik a jelenlegi nehéz helyzetben is kiemelkedő munkájukkal utat és példát mutatnak. A következő évben, amikor remélhetőleg már nem szorít bennünket a járvány, őket is várjuk a hagyományos átadóra – mondta el.

A vezérigazgató felidézte, hogy más kitüntetéseket, például a Nívódíjakat és a vezérigazgatói elismeréseket sem tudták átadni, de mint mondotta, talán sor kerülhet rá, még decemberben.

- A jó munka sikert jelent az embereknek, sok kolléga van otthoni munkán, továbbra is mindenkire szükség van és majd várunk mindenkit vissza – jegyezte meg.

 

A kitüntetettek között Leber László blokkügyeletes, a rádió mikrofonja előtt beszélt a kitüntetésről és az ahhoz fűződő érzéseiről. - Szerencsés vagyok – mondta -, nagyszerű emberek vettek mindig körül, ez volt az egyetlen munkahelyem, ez a beosztás mindig kihívásokat jelentett a számomra, és a hátralévő időmet is itt szeretném eltölteni – jelentette ki.

 

Bana János a kitüntetése után azt mondta, hogy „elismerték azt a munkát, amit a kollégáim és én is végeztünk az elmúlt időszakban, a munkatársaim megbecsülését a legfontosabbnak tartom, bízunk abban, hogy minél kevesebb fertőzött dolgozó lesz, és majd ha megérkezik a vakcina, visszatérhetünk a normális életbe.”

 

A Céggyűrű kitüntettek névsora, 2020-ban: Antus Andrea: Vezető sugárvédelmi mérnök – BIG SKVFO Sugárvédelmi Szolgálat, Árki Attila: Vegyészeti szolgálatvezető – ÜVIG Vegyészeti Főosztály, Árki Zsolt: Osztályvezető – MIG MFO Gépész Műszaki Osztály, Bana János: Főosztályvezető – BIG VFO Védelmi Főosztály, Czibula Mihály László: Kiemeltprojekt-vezető – MVIGH Termelési Alrendszer Működésfejlesztés, Kiemelt Projekt, Cseri Csaba Imre: Tűzvédelmi mérnök – BIG VFO Munka- és Tűzvédelmi Osztály, Gulyásné Récsei Éva: Csoportvezető – KAIG ÜFFO Digitális Rendszerek Osztály, Juhász Antal: Üzemeltetésvezető – ÜVIG ÜVFO Irányítástechnikai Üzemviteli Osztály, Kaszás Mónika: Csoportvezető – MTIG HUFO MSZO Munkaügyi Csoport, Kis Gábor: Területfelelős – ÜVIG ÜVFO Villamos Üzemviteli Osztály, Kiss Tibor: Elemző mérnök – MIG NUFO Fejlesztési és Elemzési Osztály, Leber László: Blokkügyeletes – ÜVIG ÜIFO Üzemirányítási Osztály, Ocsován Attila: Főkoordináló – KAIG MIFO Munkairányítási Osztály, Osztermajer Mónika: Főosztályvezető – VIG GIG Gazdálkodási és Kontrollingfőosztály, Pálfi János: Üzemvezető – KAIG ÜFFO Automatikaosztály, Siklósi Gábor: Karbantartási műszaki ellenőr – KAIG SZFO Gépész Szerviz Osztály, Stier Istvánné: Csoportvezető – GIG GKFO Pénzügyi és Számviteli Osztály, Szórádi Mihály: Csoportvezető – KAIG ÜFFO Biztonsági Rendszer Osztály, Tárnok László Zoltán: Technológus – ÜVIG ÜVFO Reaktorosztály, Turbucz László: Művezető – ÜVIG ÜVFO Turbinaosztály. +++

x

Paksi Atomerőmű