Háziorvosok konzultációja Pakson
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. április 9.

- Összefoglaló, 2021. április 8.

- Összefoglaló, 2021. április 7.

- Összefoglaló, 2021. április 6.

- Összefoglaló, 2021. április 1.

- Az ünnepnapokon is oltanak Pakson

- Használt sütőolaj begyűjtő rendszer épül ki Pakson

- Összefoglaló, 2021. március 31.

- Összefoglaló, 2021. március 30.

- Összefoglaló, 2021. március 29.

- Összefoglaló, 2021. március 26.

- Összefoglaló, 2021. március 25.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Háziorvosok konzultációja Pakson

2021. február 12. 10:24:01  nyomtatási kép
 

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. február 12., péntek – Az oltásról tartunk konzultációt a háziorvosok számára, mert szakmai és gyakorlati gond jelentkezhet az oltási program végrehajtásában, valamint az orvosok részéről is számos kérdés merülhet fel, ezért az ő véleményüket is meghallgatjuk - mondta Horváth Kálmán kormánymegbízott, a Tolna Megyei Oltási Munkacsoport megbeszélésén, a paksi Polgármesteri Hivatalban, pénteken.

 

A Tolna Megyei Oltási Munkacsoport vezetője emlékeztetett arra, hogy kihívást jelent rendelkezésre álló kevés oltóanyag, de elsődleges szempont, hogy a különböző referencia-csoportok önkéntes jelentkezése után mindenki eljusson az oltópontra és megkaphassák a vakcinát.

 

A szervezési feladatok között elhangzik, hogy több oltópont van, ezek megtalálhatók a kórházakban, az orvosok rendelőiben és mobilpontokon is – fogalmazott. Hozzátette, a megyei munkacsoport a koronavírus elleni oltási programjának zökkenőmentes lebonyolítása érdekében megtartandó szakmai értekezleten, a hangsúlyok a jó szervezésen vannak.  

 

A több mint húsz háziorvossal folytatott megbeszélésen – mások mellett -, jelen volt dr. Pátri Eszter megyei tisztifőorvos. +++

 

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

x

Paksi Atomerőmű