Az ünnepnapokon is oltanak Pakson
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Az ünnepnapokon is oltanak Pakson

2021. április 01. 14:45:10  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. április 1., csütörtök – A nagyhét napjain is lesz az oltás a gyógyászati rendelőben – közölte a működtetést biztosító önkormányzat nevében Paks polgármestere, csütörtökön tartott tájékoztatóján.

 

Szabó Péter ismertetése szerint a szerdától szerdáig tartó oltási héten, a húsvéti ünnepkör napjaitól függetlenül is oltanak. A megyei kormányhivatal rendelkezése alapján 1889 ember oltását kell végrehajtani az önkormányzati rendelőben. Különböző Szputnyik és Pfizer vakcinával oltanak. Az oltások első, illetve már második körösek. Nagypénteken és szombaton 1517 oltást adnak be, elsősorban a város és a városkörnyék regisztrált lakói számára a paksi gyógyászati központban. A többi oltás a hétköznapokon történik.

 

Az eddig beadott oltások adatait ismertetve elmondta, hogy 2021. március 4-től a hónap végéig több mint háromezer kétszáz oltást adtak be. - Az oltás és a szervezési feladatok számai kiemelkedő teljesítményről tanúskodnak – fogalmazott a polgármester. Hozzátette, az utóbbi két hétvégén, öt-öt oltóhelyen 82 egészségügyi dolgozó és tíz orvos dolgozott, 1371 oltást adtak be.

 

A polgármester felhívta a figyelmet arra, hogy hétköznap bőrgyógyászati szakrendelőnél kell jelentkezni az oltásra, a munkaszüneti napokon a város felőli bejáratot kell használni. Kérte, hogy az oltásra érkezők vigyék magukkal a hozzájárulási nyilatkozatot és érkezzenek a megadott időpontra. Emlékeztetett arra is, hogy a szükséges védőtávolságot és a maszkviselési szabályokat mindenki tartsa be.

Szabó Péter minden paksi nevében ismételten köszöntet mondott az egészségügyi dolgozóknak.

 

Képünkön: Oltásra várakoznak emberek a paksi gyógyászati központ bejáratánál, 2021. március 20-án.

PAKS-PRESS/Kiss G. Péter. +++

x

Paksi Atomerőmű