Szezonnyitó sajtótájékoztató a Paksi Fc-nél
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. május 10.

- Összefoglaló, 2021. május 7.

- Összefoglaló, 2021. május 6.

- A paksi Hahn János is tagja a magyar válogatott keretnek

- Ingyenes járatokat javasol a PDF frakció

- Összefoglaló, 2021. május 5.

- Összefoglaló, 2021. május 4.

- Sportoló paksiak – közösségi oldalon

- Összefoglaló, 2021. május 3.

- Szeged, Győr: kajak-kenu erőpróba

- Generációk együttműködése a Paks II. projektben

- Összefoglaló, 2021. április 30.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Szezonnyitó sajtótájékoztató a Paksi Fc-nél

2019. július 31. 19:26:45  nyomtatási kép


(PAKS-PRESS) Paks, 2019. július 31., szerda - A felkészülési eredményeink után egyáltalán nem kell szégyenkeznünk, sőt, többek közt engem is optimizmusra sarkallnak. Alázattal, de profi hozzáállással visszük tovább klubunkat és a filozófiánkból, miszerint csak magyar játékosokat foglalkoztatunk, nem engedünk a jövőben sem – mondta Bognár Péter szakosztály-elnök a 2019/20-as NBI-es szezon előtt a Fehérvári úti stadion klubszékházában sajtótájékoztatón és szurkolói ankéton, szerdán.

 

Mint ismeretes, a 2019/20-as szezon szombaton veszi kezdetét, az ebből az alkalomból tartott sajtótájékoztatón az új játékosok Böde Dániel, Holczer Ádám és Osváth Attila is bemutatkoztak.

 

Bognár Péter szakosztály-elnök tájékoztatója szerint az elmúlt hetekben tartott felkészülési mérkőzések optimizmusra adnak okot, és a legalapvetőbb célkitűzésnek tekintik, hogy az OTP Bank Ligában NBI-es bajnokságában bent maradjon a paksi együttes.

 

Balog Judit ügyvezető elsősorban a stadion rekonstrukciójáról és a bérletértékesítésről szólva elmondta, hogy továbbra is a már elkészült B- és C-szektort használják a vendégtribünnel együtt, de gőzerővel épül a főlelátó, melynek munkálatai jól haladnak, és abban bíznak hogy az A-lelátót az év végén, vagy a jövő év elején már birtokba vehetik. - Ami a bérlet- és jegyárakat illeti, továbbra is változatlan árakkal dolgozunk - fogalmazott Balog Judit.  

 

A szlovéniai edzőtáborra visszahívtuk minden kölcsönjátékosunk és az igazolásainkat is túlnyomó részt elé időzítettük, hogy Tomiszlav Szivics mindenkit tesztelhessen, mondta el Haraszti Zsolt. Az ügyvezető szavai szerint, jóllehet közel 40 játékossal dolgoztak az elmúlt hetekben. - A végső keret azonban még mozgásban van, többen már más csapatoknál próbáznak, valamint ne felejtsük el, tart még az átigazolási időszak. Előzetes várakozást a bajnoki táblára nem mondanék, ha lemegy az első kör, azt is meglátjuk, hová tartozhatunk, én is maximálisan optimista vagyok – nyilatkozott az ügyvezető. 

 

Tomiszlav Szivics vezetőedző tájékoztatása szerint sikeres és kemény alapozás ért véget a múlt héten, melyben a játékosok maximálisan partnerek voltak. Ugyanakkor az edzőmeccsekből nem szabad túlzott következtetéseket levonni, majd most, e hétvégétől kell megmutatni, mire vagyunk képesek – fűzte hozzá.

 

Böde Dániel kérdésekre válaszolva azt mondta, hogy az öltözőben kiváló a hangulat. - Egy a nyelvünk és egy a célunk is. Jól érzem magam itthon – húzta alá.

 

Holczer Ádám és Osváth Attila, a keret új tagjai azt mondták, várják a bajnoki rajtot, így jó döntésként élték meg a Pakssal kötött szerződésüket.

 

Képünkön: Böde Dániel csapatkapitány, Tomiszlav Szivics vezetőedző, (b-j.) a 2019/20-as NBI-es szezont nyitó sajtótájékoztatón, a Fehérvári úti stadion klubszékházában, 2019. július 31-én.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

x

Paksi Atomerőmű