Информационное агентство – PAKS 

Paks-Press News Agency

Paks-Press Hírügynökség

Magyar Kupa: a Paks történelmi diadala – A Paks 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában tartott döntőjében, ezzel története során először elnyerte Magyar Kupát

Jákli Gergely: a beruházás perspektívát nyújt Paks számára is

Jákli Gergely: a beruházás perspektívát nyújt Paks számára is

PAKS-PRESS - Az elnök-vezérigazgató szerint a városban megjelenő vásárlóerő komoly lehetőség a helyi vállalkozások számára. A két új blokk kiszámítható jövőképet és hosszú távú perspektívát nyújt a városnak, amire a paksiak és a környékbeli vállalkozók is építhetnek –...

bővebben
MVM Paks Alkoto Energia

Egy csésze kávé

Tárnok Maya dietetikussal

Pünkösd ünnepe nemcsak a hagyományok-ról és a családi összejövetelekről szól, hanem remek lehetőség arra is, hogy kreatív módon újítsuk meg étkezési szokásainkat.

Miért ne készíthetnénk például egy izgalmas pünkösdi pikniket, ahol a klasszikus ételek modern, egészséges változatai kerülnek az asztalra?

Gondoljunk csak a grillezett zöldségekkel és friss fűszernövényekkel ízesített bárány-bur-gerre, amit teljes kiőrlésű buciban tálalunk. Kísérjük mindezt egy friss gyümölcssalátával szezonális gyümölcsökből.

A természetben fogyasztott étkezés nemcsak gasztronómiai élmény, hanem lelki feltöltő-dés is és egyben remek alkalom arra, hogy a friss levegőn való mozgással és a közös élmények által az egészségünket is megőriz-zük. Ne felejtsünk el hidratálni sem két sör között. (Maja.)

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap