Информационное агентство Paks-Press

Paks-Press News Agency

Paks-Press Hírügynökség

Város Napja, 2022.

PAKS-PRESS – Több ezren vettek rész Pakson, a Város Napja kétnapos rendezvénysorozatán, felvonulás, főzőverseny, negyvenöt civil szervezet képviseltette magát, a programot a Halott pénz koncertje zárta.

Eljöttek Paks testvérteleüléseinek előljárói, sok-sok vendég. Sorozatban léptek fel a színpadon a város együttesei, előadói.

PAKS –  Pillanatképek a Város napján.  

 

M4 Sport: négy kategóriában is paksi siker a RangAdó Gálán

M4 Sport: négy kategóriában is paksi siker a RangAdó Gálán

PAKS-PRESS – Négy kategóriában is paksi siker született a RangAdó Gálán, amelyen a labdarúgó NB I vasárnap zárult idényének legjobbjait díjazták.  A M4 Sporton rendezett keddi gálán elhangzott, hogy a tolnaiak válogatott csatára, Ádám Martin a 31 találattal elhódított...

bővebben
MOL Magyar Kupa – Ezüstérmes a Paks labdarúgó csapata

MOL Magyar Kupa – Ezüstérmes a Paks labdarúgó csapata

PAKS-PRESS - Ezüstérmes a Paks labdarúgó csapata, a bajnok Ferencváros nyerte a labdarúgó MOL Magyar Kupa 2021/22-es kiírását.   A Puskás Arénában rendezett döntőben 3-0-ra legyőzte a Paks csapatát szerdán a Ferencváros, a vezetést a norvég Kristoffer Zachariassen...

bővebben

Egy csésze kávé

Tárnok Maya dietetikussal

– Verhetetlen vasárnapi ebéd kombó a húsleves és rántotthús, de vajon dietetikus szemmel hogyan ítélhetők meg? 

A húslevesről a Facebook oldalon olvashattok. A rántott hússal egy nagy baj van – amit amúgy könnyen lehet orvosolni -, az olaj. A zsír és az olaj remek ízt tud varázsolni az ételeknek, de sajnos az érelmesze-sedéshez és egyéb szív-, érrendszeri be-tegségekhez is nagymértékben hozzájárul.

Ezen úgy javíthatunk, hogy a panírozott húst a sütőben sütjük meg, miután befújtuk olaj-sprayvel. Valamint a szokásos köretek felét (burgonya, rizs) lecserélhetjük sült/párolt zöldségekre.

Jó étvágyat! (Maya) +++

 

PAKS-PRESS

– Hírek,  információk 24 órában

Share via
Copy link
Powered by Social Snap