Информационное агентство Paks-Press

Paks-Press News Agency

Paks-Press Hírügynökség

AZ ATOMERŐMŰ KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓJA

– NUKLEÁRIS SZAKMÉRNÖKI DIPLOMÁVAL  

PAKS-PRESS – Dr. Kovács Antal, olimpiai bajnok, a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója is diplomát vett át a Műegyetem nukleáristechnológia-menedzsment szakán: kezében a diplomával és az idén 240 éves BME évfordulója alkalmából kiadott ezüst emlékérmével. A nemzetközi szinten is egyedülálló képzésen most végzett az első évfolyam. Paks-Press Fotó: Kiss András Kristóf. 

KISZLI VANDA – A Sportág királynője 

“A királynő ismét a csúcson van” írja a fotóhoz közösségi oldalán a Planet Canoe portál, azt követően, hogy Kiszli Vanda már hetedik alkalommal nyert világbajokságot, most Ponte de Limában, 2022. október 1-jén.

IDŐSEK VILÁGNAPJA – Városi ünnepség résztvevői a Csengey Dénes Kulturális Központban. 

MESÉK ÉJSZAKÁJÁN

PAKS-PRESS – A II. Rákóczi Ferenc Ál-talános Iskola 2. a. osztályos gyermekei az intézmény könyvtárában. 

Kovács Antal olimpiai bajnok dzsúdós diplomázott a Műegyetemen

Kovács Antal olimpiai bajnok dzsúdós diplomázott a Műegyetemen

PAKS-PRESS - Kovács Antal, olimpiai bajnok, a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója is diplomát vett át a Műegyetem nukleáristechnológia-menedzsment szakán. A nemzetközi szinten is egyedülálló képzésen most végzett az első évfolyam - áll a Budapesti Műszaki –és...

bővebben
mezőföldvíz

Egy csésze kávé

Tárnok Maya dietetikussal

A sajtfélékről – Általában a sajtok ára együtt nő az érlelési idejével. Minél tovább érleljük, annál koncentráltabb lesz, így nő az energia-, fehérje-, kalcium-, só- és zsírtartalma, vala-mint az élvezeti értéke.

Egészségesebb választás lehet a változó kor után, a csontritkulás megelőzése miatt.

Ugyanakkor a magas só és zsírtartalma koc-kázatot jelenthet a szív- és érrendszeri be-tegségek kialakulásában.  (Maya.) +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap