PAKS-PRESS – Elkészült a Paks Kistérségi Szociális Központ székhelyépületének belső átalakítása, a műszaki átadás alkalmával tartott bejáráson jelen volt Szabó Péter polgármester és Borbás László igazgató, a kivitelező és más munkatársak.  

Elhangzott: mintegy ötszáz négyzetméteres területet újítottak fel, közel bruttó 20 milliós költséggel. A központ négy részlege és kilencven munkatársa költözik egy helyre. A bejáráson Szabó Péter polgármester újságírók előtt elmondta: a bölcsődei épületrészről leválasztott területen kicserélték a villamoshálózatot, új lámpatesteket helyeztek el, új konyhabútorok készültek. Felújítottak hét irodát, két tornahelyiséget, négy foglalkoztatót, tíz vizesblokkot. A kivitelező Apró Bau Kft. a továbbiakban elvégezte szükséges festési és burkolási feldatokat.

– A költözés elsősorban az energia- és a bérleti díjak szempontjai szerinti takarékosság okán bírnak jelentőséggel – fűzte hozzá.

Képünk: Borbás László igazgató és Szabó Péter polgármester (b.-j) megtekinti a felújított helyiségeket a Paks Kistérségi Szociális Központban, 2023. március 21-én. Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.

PAKS-PRESS 2023. március 21., kedd 10:23. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap