PAKS-PRESS – Kitüntetéseket az előző években is átadtunk, de három évet vártunk eddig a pandémia miatt a nyilvános, szabadtéri rendezvényre, szüksége volt a csapatnak, hogy dolgozóink újra együtt lehessenek és közösen ünnepelhessnek – mondta a paksi atomerőmű vezérigazgatója, a Társaság május elsejei majális rendezvényén az ASE Sporttelepen, az Igazgatósági Nívódíjak átadási ünnepségén, vasárnap.

– A közösség előtt átadott díjak mindig példát mutatnak, olyan értékek, amelyeket mi követendő értékeknek tartunk – fogalmazott Pekárik Géza. Hozzátette, a társaság nívódíjai a nevükben hordozzák értékeiket, olyan kollégák vehetik át az egyes igazgatóságokról, akikről úgy ítélik meg, hogy az adott szakmai munka valóban nívós.

Dr. Kovács Antal az atomerőmű kommunikációs igazgatója azt emelte ki, hogy a majális egyik népszerű rendezvénye, a főzőverseny ma is jó hatással volt, az étkek jóizűen, hamar elfogytak. A számos program egyaránt kedvezett a felnőtteknek és a gyerekeknek is. Hozzátette, hogy a kapcsolatok újra erősödhettek.

A nívódíjak átadásával kapcsolatban megjegyezte, hogy a legnagyobb igazgatóságon tíz nívódíjat is kiosztottak, a 2021-re vonatkozó elismerések a magasszínvonalú munkát ismerik el a nagyközönség előtt. Harminchét dolgozó részesült az elismerésben. – A Nivódíj elsősorban erkölcsi értékű – fűzte hozzá.

 Képünk: Atomerőmű – Majális, 2022.

(PAKS-PRESS) Paks, 2022. május 1., vasárnap – Csoportkép készül az Igazgatósági Nívódíjasokról a Társaság majálisán az Atomerőmű Sportelepen, 2022. május 1-jén.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.)

 PAKS-PRESS 2022. május 1., vasárnap 21:05. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap