(PAKS-PRESS) Paks, 2021. november 2., csütörtök – A Paksi Deák Ferenc Egyesület önkormányzati képviselőcsoportja tartott lakossági tájékoztatót az elmúlt évben végzett munkájukról a Csengey Dénes Kulturális Központ nagyklubjában, szerdán.

A képviselők az egyéni választókerületeikben végrehajtott fejlesztésekről, kisebb beruházásaikról számoltak be, amelynek fontosabb forrása az önkormányzati, ötmilliós keret volt. Mint elhangzott, más lehetőségekkel is éltek, de a cél mindig az volt, hogy minden körzet, minden részlete kapjon néhány komfortjavító eszközt, padot, járdajavítást.

Mezősi Árpád, a négyes körzet képviselője a lakossági fórum előtt a Paks-Pressnek azt hangsúlyozta, hogy a pandémiás helyzet ellenére folyamatosan tartotta a kapcsolatot a lakossággal. A kérésekre odafigyelve segített közvilágítási problémák megoldásában, a szemétszállításban, a járdajavításokban, virágosításban, a térkövezésben és padokat is vásároltatott – sorolta.

Heringes Anita frakcióvezető azt mondta, hogy a bizottsági munkában és a testületi üléseken is arra törekedtek, hogy részesei legyenek a város fejlődésének. Úgy fogalmazott, nem élték meg kudarcként, hogy a többség nem fogadta el az olyan javaslatokat, mint például az ingyenes közösségi közlekedés.

A lakossági megkeresések nyomán azonban sikerült számos, apróbb kérésnek eleget tenni. Sikernek könyvelte el, hogy a következő évtől várhatóan a karácsonyi nyugdíjas ajándékcsomagok összeállításánál az egyéni kérésekben figyelembe veszik a diabetes jelzéseket.

A következő évben arra törekszenek, hogy a hulladékszállítás, a közlekedés és parkolás gondjain javítsanak – fűzte hozzá.

Képünk: A Paksi Deák Ferenc Egyesület önkormányzati képviselőcsoportja lakossági tájékoztatót tart az elmúlt évben végzett munkájukról a Csengey Dénes Kulturális Központ nagyklubjában, 2021. december 1-jén.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap