PAKS-PRESS – Pekárik Géza, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója mondott köszöntőt a Társaság nyugdíjba távozó dolgozóinak rendezett ünnepségén, a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermében, pénteken.

– Az elmúlt két évben 170, ebben az évben közel hetven munkatársunk távozik nyugdíjba, szinte minden évfolyamban volt kolléga, akivel valamilyen területen valaha együtt dolgoztam, erre büszke is vagyok és köszönettel tartozom nekik – mondta a Paks-Press Hírügynökségnek Pekárik Géza, a Társaság nyugdíjba távozó dolgozóinak rendezett ünnepségen.

– A pandémia miatt az eltelt két évben személyes búcsúztatásra, találkozásra nem volt lehetőség, de személyes levéllel és ajándéktárggyal tőlük is elköszöntünk – folytatta a vezérigazgató. Felidézte, hogy a most nyugdíjba távozók nagyok sokat segítettek, előjönnek az emlékek, az évek szebbé teszik ezeket, hiszen 32,9 év van mögöttük. Megjegyezte, hogy egy fejezet számukra most lezárul:

– Most viszont kinyílik egy másik ajtó és több időt tölthettek a családdal, az unokákkal – tette hozzá beszédében.

Pekárik Géza utalt arra is, hogy az erőmű nem engedi el nyugdíjas években sem kezüket: vannak nyugdíjas klubok is, amelyek szerettel várják őket mindig vissza. – A Társaság és magam nevében köszönöm a munkátokat – fogalmazott.  

Ezt követően az új atomerőműves nyugdíjasoknak ajándéktárgyakat adott át, az ünnepség állófogadással zárult.

PAKS-PRESS 2022. október 14., péntek 21:05 +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap