PAKS-PRESS – Az idén először átadott Év Fiatal Családi Vállalkozója különdíjat dr. Barta Anita, a Barta Autó cégcsoport második generációs vezetője vette át a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) rendezvényén, Budapesten.

A Lépés Magazin tájékoztatása szerint a Barta Cégcsoport egy kétgenerációs családi irányítású, kimagasló autós múlttal rendelkező vállalategyüttes. Hazai és nemzetközi téren jelentős szerepet játszik a Suzuki új autók értékesítésben és használatában. A cégcsoport tulajdonában van az AVIS autókölcsönző magyarországi licenc joga is, már 12 országból vannak nemzetközi partnereik. A cégcsoport a gépjármű kereskedelem és bérbeadás területén a hazai piac egyik meghatározó szereplője lett, melyben az idei díjazottnak jelentős szerepe volt, mivel mára egy családbarát, egészség és környezettudatos munkahellyé varázsolta a dolgozók mindennapjainak helyszínét.

Barta Anitának köszönhető a paksi kötődésű cég digitális átalakítása is, mellyel a közel 10 milliárdos árbevételű cégcsoportot hatékonyan tudják vezetni. Jövőtudatos fiatalként a gépjárműflotta zöldítésében is úttörő szerepe volt, neki köszönhetően mára a flottája 95 százalékbanban hibrid autókból áll. Kiemelkedő társadalmi tevékenységet is végez, amelynek keretében megalapította saját alapítványát, az Ételallergiás Gyermekekért és Családokért Alapítványt is.

– A Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti és Karriershow a hazai gazdasági utánpótlásnevelés kulcseseménye – írja a Lépés Magazin.

PAKS-PRESS 2022. november 29., kedd 14:05. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap