PAKS-PRESS – Barta József és leánya, dr. Barta Anita a Barta Cégcsoport tulajdonosa (b.-j), beszél az Összefogás az ételallergiás gyermekekért rendezvényen, az Erzsébet Nagy Szállodában, 2022. május 11-én.

Bejelentették, hogy a vállalkozás által életrehívott, a napokban hivatalosan is bejegyzett „Ételintoleranciás és Ételallergiás Gyermekekért és Családokért Alapítvány” az egészség- és környezettudatosság jegyében kíván dolgozni az étkezési gondokkal küzdő gyermekek életminőségének javításáért.

A tájékoztatón elhangzott: kezdeményezésükkel felhivják a figyelmet arra, hogy a környezeti változások okán, egyre több gyermeket érintenek az allergiás tünetek, a gazdasági szervezetek és közösség összefogását várják a megelőzésben és a kezelés lehetőségeiben.  

Az Alapítvány az év környezetbarát – és az egészségtudatos vállalkozása díj pályázati felhivást tett közzé. Kis-, közepes- és nagyvállalati kategóriákban egész ország területéről várják a jelentkezőket. 

Az alapítványt bemutató tájékoztatón jelen volt Süli János miniszter, a térség országgyűlési képviselője és Szabó Péter Paks polgármestere is.

PAKS-PRESS 2022. május 11., szerda 14:05. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap