PAKS-PRESS – Várhatóan mintegy ötszáz román szurkoló érkezik Hunyad megyéből, és további vedégdelegációkat is várunk – mondta Méhes Tamás, a Paks kommunikációs vezetője a vendégek szerda esti sajtójtájékoztatóján.  

A rendőrség korábban kiadott közleménye részletesen tájékoztatott a forgalmi rend változásáról. Ezért megfontolásra javasolják a helyi közlekedés igénybevételét.

A Paksi Polgármesteri Hivatal ma kiadott közleménye arról tájékoztat, hogy a Corvinul Hunedoara elleni összecsapásra utazhatnak a szurkolók ingyen a meccsjárattal. A Paksi FC és a Paksi Közlekedési Kft. között létrejött megállapodás keretében az Európa-liga minden hazai mérkőzése esetében választhatják a számukra ingyen igénybe vehető meccsjáratot a Fehérvári úti stadionba és vissza. A honlapon részletesen bemutatott és a szurkolók által már jól ismert útvonalon közlekedő meccsjárat a mérkőzés kezdete előtt 55 perccel fog indulni a Gesztenyés utcából és a település nagy részét bejárva szállítja a meccsre kilátogatókat a paksi gárda otthonáig, majd a lefújás után 15 perccel fog visszaindulni ugyanazon az útvonalon.

A közlemény felhívja a figyelmet arra, hogy a buszról odafelé csak a stadionnál lehet leszállni, visszafelé pedig csak a stadionnál lehet rá felszállni. A Vajdahunyad elleni meccs 19:00 órakor kezdődik, tehát az ingyenes járatot 18:05 órakor indul a Gesztenyés utcáról, míg a meccs után várhatóan 21:00 órakor indul vissza a Sportpálya megállóból.

Képünk: Méhes Tamás, a Paksi Fc kommunikációs vezetője beszél a szerda esti sajtótájékoztatón, 2024. július 10-én. Paks-Press Fotó: Ferenci Glória. 

PAKS-PRESS 2024. július 10, szerda 20:45. +++

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap