PAKS-PRESS – Az MVM Csoport a humánerőforrás-fejlesztés és utánpótlás célkitűzéseinek megvalósítása érdekében írt alá együttműködési megállapodást az oktatás, a szakemberképzés és továbbképzés területén a Dunaújvárosi Egyetemmel (DUE) – közölte a felsőoktatási intézmény honlapján, hétfőn.

Ismertették: a stratégiai együttműködés keretében az egyetem megismerteti az energetikai vállalatcsoport átfogó tevékenységét és a cég által kínált karrier lehetőségeit hallgatóival.

Az aláírást megelőző szakmai egyeztetésen részt vett mások mellett Mátrai Károly, az MVM vezérigazgatója, Kiss Csaba termelési vezérigazgató-helyettes, a Dunaújvárosi Egyetem részéről Süli János kuratóriumi elnök és András István rektor.

A stratégiai együttműködés kiterjed az egyetem és az MVM Csoport humánerőforrás fejlesztés stratégiai célkitűzéseinek megvalósításában az oktatás, a szakemberképzés és továbbképzés területére. A DUE továbbá együttműködik abban is, hogy az MVM Csoport karrier lehetőségeit minél szélesebb körben megismertesse az egyetem hallgatóival.

Az eseményről szóló tájékoztatójában emlékeztettek arra is, hogy már tavaly decemberben megállapodást kötöttek a MOL Nyrt.-vel.

PAKS-PRESS 2024. február 19., hétfő 18:00. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap