PAKS-PRESS – Szabó Péter polgármester, Kudorné Szanyi Katalin a önkormányzati képviselő és Siklósi Zoltán, a kivitelező ZO-BAU Építőipari Kft. ügyvezetője bejárást tartott az átadás napján, 2022. december 7-én.

Szabó Péter a helyszínen tartott tájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a határidő előtti, egy hónappal a befejezés előtti átadás jelentős minőségi változás hoz az itt élők és az erre járók életében, az út keleti oldalkának rekonstrukciója nettó 56 millió forintba került. Az összeg egy része a Belügyminisztérium támogatásával, másrészt az önkormányzat költségvetéséből származik. A felújított rész közel 500 méter.

A polgármester, kérdésre válaszolva elmondta, hogy a források szűkössége ellenére is terveznek további felújításokat.

A legszebb ajándék az ünnepekre a lakótelep főutcájának számító megújulása – erről már Kudorné Szanyi Katalin, a választókörzet önkormányzati képviselője beszélt. Hozzátette: az út másik felének megújítási terve is elkészült.

Siklósi Zoltán, a kivitelező ZO-BAU Építőipari Kft. ügyvezetője úgy fogalmazott, hogy a megújítás során a balesetveszélyes, töredezett szakaszokat elbontották, a járda térburklolatot kapott, alatta megújultak a közművek, akadálymentessé váltak a csatlakozások a gépkocsik számára.

Képünkön: Szabó Péter polgármester (j.) Kudorné Szanyi Katalin a önkormányzati képviselő és Siklósi Zoltán kivitelező ZO-BAU Építőipari Kft. ügyvezetője bejárást tart az átadás napján, 2022. december 7-én. Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.

PAKS-PRESS 2022. december 7., szerda 11:00. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap