PAKS-PRESS – Letette a hivatali esküt Bordács József a 2022. szeptember 11-én megválasztott polgármester a testület tagjai, a hivatal dolgozói és a megjelent vendégek előtt, hétfőn.

Ezt követően az év hátralévő hónapjairól meglehetősen borúsan nyilatkozott. Szavai szerint nehéz időszak következik, a háborús infláció, a növekvő energiaárak miatt minden önkormányzat a költségek lefaragásán és spóroláson gondolkozik. Megjegyezte, hogy az önkormányzatnak nincs adóssága, de nem is szeretné, hogy legyen. Hozzátette, a 4200 lakosú község költségvetésére feszes takarékosság vár. Bejelentette: már kezdeményezte az intézményvezetők összehívását.

Szólt arról is, hogy továbbra is számít az egészségügyi okok miatt lemondott polgármester, Fülöp János támogatására. A jobb döntéselőkészítés érdekében kívánja átszervezni a testületi és a bizottsági munkát. A testületi ülés további részében a viziközművek átadásáról és a zárt csapdékvíz csatornarendszer további építéséről tárgyaltak. 

Képünkön: Bordács József megválasztott polgármester, Pál Magdolna, a helyi választási bizottság elnöke előtt leteszi a hivatali esküt, 2022. szeptember 19-én.

Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter. 

PAKS-PRESS 2022. szeptember 19., hétfő 17:00. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap