PAKS-PRESS – Közösségben élünk az Unióban, ezért mindazok tételek, amelyek ott megjelennek, nálunk is irányított módon jelentkeznek majd, ezekben az emberek eszén túl járva térnek el alapvető normáktól – mondta a Védett társadalom Alapítvány kuratóriumának elnöke egy lakossági fórum után a Paks-Press-nek adott interjúban, hétfőn.

Földi László a kényszerítő eszközök között elsőként említette a fősodratú média ránk zúdúló kommunikációs eszköztárát. A háttérben – mint mondta -, a termelő eszközök viszonylag kis csoportok kezében vannak és az ő érdekeiknek megfelelően történik a tájékoztatás. Nem nemzetekben vagy amerikai érdekek szerint, hanem globális méretekben öltenek testet.

Az elnök szerint ilyen a törvénytelen migráció, ehhez a politikai szereplőket a gazdasági erőterek választották ki. A menekültek támogatásának, befogadásának célja tehát nem a bevándorlók humanitárius megsegítése, hanem a fogyasztóvá való integrálása az érdek.

– Nekünk az a dolgunk, hogy védekezzünk, ilyen lehet a józanész – folytatta Földi László. Hozzátette, az április eleji választásokon, Magyarországon nem politikai választ kell adni, hanem, arra kell felelni, hogy az ősienk által is megélt életet választjuk, vagy a káosz felé haladó irányba megyünk-e. Úgy fogalmazott, hogy kell adni egy szavazatot a halottainknak is, mindenkinek gondolni kell azokra, akik ezt az országot valamikor építették, vagy életüket adták a hazáért, a létezés és nem létezés kérdését kell feltenni. – A helyzet valóban súlyos – mondta.

Paks jövőjéről szólva Földi László a zöldpolitika ellentmondásaira is felhivta a figyelmet, rámutatva, hogy próbálják elérni, az új blokkok ne épüljenek meg, de arra is rámutatott, hogy például a „zöld” TESLA vezére már szénbányákat vásárol fel, mert a jövőt mésképpen látja.

Ismert, hogy ma Orbán Viktor miniszterelnök Moszkvában tárgyal az orosz elnökkel. Földi lászló szerint az oroszok türelme Paks és a biztonság ügyében is végtelen, mert az orosz gazdaságnak szüksége van az európai együttműködésre, nemcsak gazdasági, hanem politikai értelemben is.

A „Paksi közéleti estek” rendezvénysorozat a Paksi Konzervatív Egyesület szervezésében folytatódik.

Képünk: Földi László a Védett társadalom Alapítvány elnöke, korábbi titkosszolgálati szakértő tart előadást a „Paksi közéleti estek” rendezvénysorozat januári állomásán, a Csengey Kulturális Központ nagy klubtermében, 2022. január 31-én.

PAKS-PRESS 2022. február 1., kedd 09:15. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap