PAKS-PRESS – A közel tíz napig tartó Paksi Tavaszi Fesztivál programját ismertették egy tájékoztatón a Csengey Kulturális Központban, pénteken. A kulturális programokkal 2024. március 8-a –és 17-e között várják a közönséget, felnőtt –és gyermekelőadásokra, kiállításokra és koncertekre.

Ismert előadókat is várnak, mások mellett Jakupcsek Gabriellát és Kepes Andrást, kirándulást tartanak Cseresznyésbe, lesz Kalap Jakab koncert a legkisebbeknek, a Felefánt koncertre is érdemes lesz sokaknak eljönniük.  

Badár Sándor Alaszka előadása és Hahner Péter történész Napoleon programja, Szomorú Miklós angolkertész színesíti majd a sorozatot. Wéber Gábor: Forma-1 ingyenes könyvbemutatója is érdekes programnak ígérkezik. Beöltözős Retro Party, operett -és táncdal est is lesz. A programok mintegy nyolcvan százaléka ingyenesen lesz látogatható.

A Paksi Tavaszi Fesztivál nőnapi rendezvényekkel kezdődik délután négy órakor.

A részletek megtalálhatók a Csengey Dénes Kulturális Központ facebook oldalán, valamint a www.csengey.hu oldalon is.

Képünk: Szabó Péter polgármester és Márkus Zalán igazgató (b.-j) ismerteti a Paksi Tavaszi Fesztivál programját a Kulturális Központban, 2024. február 2-án. Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.

PAKS-PRESS 2024. február 2. péntek 13:30. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap