PAKS-PRESS – Heringes Anita, Paks októberben hivatalba lépő, megválasztott polgármestere a Paksi Deák Ferenc Egyesület közösségi oldalán reagált a kalocsai polgármester péntek esti bejegyzésére, amelyet a Paks-Press Hírügynökség ismertetett ma reggel.

Heringes Anita a paksiakat megszólítva felidézte, hogy „Filvig Géza, ma még Kalocsa polgármestere, posztban jelentette be, azon dolgozik, hogy a két vármegye, Bács-Kiskun és Tolna kapja meg Paks városának járó adókat, amelyeknek minden forintjáért a paksiak dolgoznak meg”.    

Heringes Anita azt írta: „mi már a kampány után megkezdtük a munkát. Levélben fordultunk Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz, találkozót kezdeményeztünk a paksi atomerőmű vezérigazgatójával, Paks2 vezérigazgatójával és Szijjártó Péter beruházásért felelős miniszterrel. Ezen találkozók a következő hetekben megtörténnek és reméljük, hogy felelősségteljes döntés születik.

Kijelentette: egy adott térség fejlődése nem lehet politikai kérdés, aki a legkeményebben dolgozik, aki a legnagyobb áldozatot hozza, attól nem lehet elvenni azt, ami jár neki. – Bármi is jön, mi nem adjuk fel – fűzte hozzá Heringes Anita.

PAKS-PRESS 2024. június 29., szombat 18:38.+++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap