PAKS-PRESS – A városban élő alacsony jövedelemből élő nyugdíjasoknak ebben az évben is karácsonyi támogatást nyújt az önkormányzat, közölte a Polgármesteri Hivatal.

Az írták: 2023. november 27-én 16.00 óráig várják azoknak a paksi lakóhellyel rendelkező nyugdíjasoknak a kérelmét, akiknek családjában az egy főre jutó havi jövedelem a 99.750 Ft-ot, egyedül élők esetén a 142.500 Ft-ot nem haladja meg. A postaládákba hamarosan megérkező levél hátoldalán található kérelemnyomtatványt kell kitölteni, a jövedelemigazolásokat csatolni, melyből a család egy főre jutó jövedelme kiszámítható. Egy családban többen is részesülhetnek támogatásban, de a kérelmet személyenként külön-külön kell kitölteni. A kérelemnyomtatvány a www.paks.hu/ weboldal felugró ablakából is letölthető.

A kitöltött kérelmet a Paksi Polgármesteri Hivatal (Paks, Dózsa György út 55-61.) ügyfélszolgálatán kell leadni. A kérelmek elbírálását követően a támogatásra jogosultak részére az önkormányzat ajándékcsomagot biztosít. Az ajándék házhozszállítását a hivatal megszervezi, melyre 2023. december 1. és 20. között kerül sor.

Arról is tájékoztattak, hogy az ajándékcsomagok átadása a személyazonosság igazolását követően történik.

Az ajándék átadásának időpontját nem tudják pontosan meghatározni, ezért kérik, ha a megadott időszakban valaki nem tud a lakásán tartózkodni, egy írásos meghatalmazással bízza meg szomszédját vagy más ismerősét az átvétellel, és az átadási címet közölje az adatlapon.

A jogosult vagy meghatalmazottja az ajándékcsomagot a hivatal ügyfélszolgálatán is átveheti.

PAKS-PRESS 2023. október 30., 14:05. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap