PAKS-PRESS – A középiskolások sportversenyét a labdarúgás, a darts, a kötélhúzás és a teke sportágakban a Paksi I. István Szakképző Iskola, az Energetikai Technikum a Balogh Antal Katolikus Gimnázium, valamint a Vak Bottyán Gimnázium hétfős csapatai részvételével tartják meg 2023. szeptember 23-án.

A „Sportnap Középiskolásoknak” című sportrendezvény beharangozó tájékoztatóját a Tekézőben tartották meg hétfőn. Az esemény főszervezője Bunkóczi András. Elmondta: az iskolákban a sport tevékenységekről a sport személyiségfejlesztő és közösségformáló erejéről és a kikapcsolódásról szól a találkozó.

A tervezett program szerint a megnyitón jelen lesz Süli János országgyűlési képviselő, dr. Kovács Antal az atomerőmű kommunikációs igazgatója, az atomerőmű sportegyesületének elnöke. A rendezvény háziasszonya Pálfi Katalin.

Képünk: Bunkóczi András és Pálfi Katalin (b.-j.) valamint iskolai sportszervezők egyeztető megbeszélése a középiskolások sportversenyéről a Tekézőben, 2023. szeptember 4-én. Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter. 

PAKS-PRESS  Paks, 2023. szeptember 4., hétfő 18:54. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap