PAKS-PRESS – Pénteken 10 órakor indul a jegyértékesítés a labdarúgó MOL Magyar Kupa május 11-én sorra kerülő döntőjére, amelyben a bajnok Ferencváros és a Paksi FC csap össze a Puskás Arénában, 19.30 órától. A döntőre szóló jegyek értékesítése április 29-én, pénteken 10 órakor indul – írja a Magyar Labdargó Szövetség (MLSZ) honlapján.  

A belépőket az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve a paksi szektorokba szóló jegyeket a Paksi FC jegypénztáraiban is meg lehet vásárolni nyitvatartási időben. Az MLSZ kiemeli: a mérkőzés előtt a stadionban a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadják a belépést azoktól a szurkolóktól, akik nem a saját csapatuk szektorába próbálnak belépni. A ferencvárosi szektorokba kizárólag Fradi-kártya megadásával lehet belépőket váltani, míg a paksi szektorokba történő vásárláskor személyes adatok megadása kötelező. A találkozóra szóló jegyek elhelyezkedéstől függően 2500-6500 forintba kerülnek.

A klubokkal történt egyeztetés értelmében, amennyiben a rendelkezésre álló jegyek elfogynak, újabb szektorok válnak elérhetővé a felek szurkolói számára – írja az mlsz.hu.

A fővárosiak eddig 23 alkalommal nyerték meg a Magyar Kupát, míg a Paks története első diadalára készül.

PAKS-PRESS 2022. április 27., 11:25. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap