PAKS-PRESS – A házigazda Paks a góllövőlistát vezető Varga Barnabás duplájával legyőzte a Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, ezzel megerősítette harmadik helyét a tabellán.

A Tolna vármegyei együttes sorozatban a negyedik sikerét aratta otthon, míg a vendégek immár nyolc meccse nyeretlenek a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 28. forduló: Paksi FC-Kisvárda Master Good 2-0 (1-0)

Gólszerző: Varga B. (43. – 11-esből, 77.)

Az első félidő sokáig eseménytelenül telt, mindkét oldalon akadt ugyan egy-egy távoli lövés, de a kapusoknak nem volt dolguk. A Paks irányította a játékot, labdabirtoklási fölénye azonban helyzetekben nem mutatkozott meg, kiszámítható beadásait hárította a Kisvárda. A vendégek kontrákkal próbálkoztak, de ezek korán elhaltak. A játékrész hajrájában aztán egy gyors hazai támadás során Leoni buktatta Skribeket a kapu előterében, a játékvezető pedig VAR-vizsgálat után 11-est ítélt. A büntetőt a gólkirályjelölt Varga értékesítette magabiztosan.

 A fordulást követően nyíltabbá vált a küzdelem, a Kisvárda jóval aktívabban támadott. Előfordult, hogy a házigazda percekig védekezni kényszerült, egyszer csak a kapufa mentette meg a góltól. A folytatásban kijött a szorításból a Paks, és több helyzetet is kialakított, majd Varga remek egyéni megmozdulásával megduplázta előnyét, amelyet a lefújásig megőrzött. (MTI)

Képünk: LABDARÚGÁS NBI. – Újabb három pontot szerzett Paks

PAKSI FC – Kisvárda Master Good (2 – 0) (1-0)

(PAKS-PRESS) Paks, 2023. április 23., vasárnap – A mérkőzésen két gólt is szerzett paksi Varga Barnabás (j.) és a kisvárdai Alaksandar Jovicic a Fehérvári úti stadionban, 2023. április 23-án. A Paks otthonában nyert a Kisvárda ellen az OTP Bank Liga 28. fordulójában. Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.

Paks, 2023. április 23., vasárnap 16:04. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap