PAKS-PRESS – A Mezőföldvíz Kft. 2022. szeptember 2-án a Családi- és Sportnapján tartotta meg az Víz az élet bölcsője” című rajzpályázat eredményhirdetését. Az óvodáskorú gyermekek részére 2021-ben meghirdetett rajzpályázat az „Élővizeink tisztaságának védelme, és tudatos vízhasználatra nevelés a klímaváltozás korában” című KEHOP-2.1.7-19-2019-00016 számú projekt részeként valósult meg a víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás céljából.

A pályázati felhívásra összesen 124 pályamunka érkezett be tizenhat óvoda gyermekeitől.

A rajzok kiértékelését követően a zsűri az első hat helyezettet díjazta és további 4 alkotást különdíjban részesített a rendezvényen. A tizenhat óvoda pedig, melyeknek óvodásai pályamunkát küldtek be, egy több mint 30 000 Ft értékű készségfejlesztő csomagban részesülnek.

Képünkön: Kovács István ügyvezető igazgató átadja a díjakat. 

A pályázatban részt vett óvodák:

Bonyhád – Varázskapu Óvoda és Bölcsöde Csoport Ficánka Óvoda, – Dunaföldvár Eszterlánc Óvoda, – Paks Paksi Benedek Elek Óvoda Kishegyi úti Tagóvodája, Balogh Antal Katolikus Általános Iskola és Gimnázium Kalkuttai szent Teréz Óvoda, – Madocsa Madocsai Csillagvirág Óvoda és Mini Bölcsöde, – Györköny Györkönyi Napsugár Óvoda, – Kisapostag Mosolykert Óvoda, – Pusztahencse Pusztahencsei Óvoda, – Erdősmecske  Erdősmecskei Óvoda és Konyha, – Nagyvenyim Nefelejcs Óvoda, – Tengelic Mézeskalács Óvoda, – Györe Györei Kútvölgy Óvoda, – Pécsvárad Pécsváradi Szivárvány Német Nemzetiségi Óvoda és Bölcsöde, – Baracs Négy Vándor Óvoda, – Rácalmás Rácalmási Manóvár Óvoda, – Zengővárkony Zengővárkonyi Gyöngyösbokréta Óvoda. (x) +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap