A Város napján a Paks II. Zrt. munkatársaival nemcsak a cég információs sátrában találkozhattak, hanem ott voltak a fellépők és az alkotók között is.

A kikapcsolódásé volt a főszerep a Város napján, a Paks II. Zrt. információs sátránál, az Atom téren. A május 21-i rendezvényen fiatalok és idősek egyaránt megtalálhatták a számításukat az új paksi blokkokat ismertető helyszínen. A kisebbeket logikai játékok, kirakók és színezők várták, míg a nagyobbak kvízkérdésekre válaszolva tehették próbára tudásukat és információt kaphattak a projekttel kapcsolatos témákban is.

Az időjárás kedvezett az immár ötéves múltra visszatekintő rendezvénynek, így egész nap nagy volt a forgalom a Paks II. sátránál, amelynek egyedi, hatszögletű formája a nukleáris fűtőelemeket idézi, sátorlapjain pedig számos hasznos információ böngészhető.

– Minden évben részt veszünk a Város napján, hiszen Paks és a beruházás elválaszthatatlanok egymástól – mondta el Mittler István, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója, hozzátéve: a Paks II. projekt kezdetektől fogva szervesen beépült a város szövetébe. Mittler Istvántól azt is megtudtuk, hogy a hagyományos halászléfőző versenyre ezúttal Cziczer János üzemeltetési igazgató irányításával készült a halászlé, amelyet ugyan a zsűri nem díjazott, a közönség viszont igen: rekordgyorsasággal kiürült a bogrács.

A kommunikációs igazgató hozzátette: nemcsak az információs sátornál lehetett találkozni a cég munkavállalóival. – Munkatársaim „civilként” ott zenéltek és táncoltak fellépőként a színpadon, részt vettek alkotóként filmpremieren, fotókiállításon és dolgoztak egyesületi tagokként a civil szervezetek sátraiban is. Ebből is látszik, milyen sokszínű, tehetséges társaság vesz körül minket – fogalmazott.

Mittler István arról is beszámolt, hogy a Paks II. Zrt. következő rendezvénye a családi nap lesz május 27-én az ürge-mezei strandon. A délutáni programokra a társaság és a partnercégek munkavállalóit várják, az esti Hooligans-koncert azonban már minden paksi számára nyitott lesz a hatóságilag megengedett létszám erejéig. Kapunyitás este nyolc órakor.

A kommunikációs igazgató hozzátette: a koronavírus-járvány csillapodásával idén már egyre több rendezvényen lehet ott a Paks II. Zrt. hexagon alakú információs sátra, amely idén a bölcskei majálison nyitotta a szezont, legközelebb pedig június 4-én, a kalocsai repülőtéren rendezett motoros találkozón jelenik majd meg. (x)

Fotó: Paks II. Zrt. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap