PAKS-PRESS – Hatvannégy gyermeket várunk a szeptemberben kezdődő, következő tanévre, két, esetleg így, összesen három osztályt indhatunk – mondta a Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola beiskolázását segítő első nyílt napon az intézmény vezetője.

– A nyelvi képzés területei egy angol és német a másik osztály informatika szakos lesz – mondta el Antóni Józsefné. Hozzátette: a körzethatárok nem változtak, innen kötelező felvétel. Amennyiben marad szabad hely, úgy további beiskolázások lehetségesek. Orosz és ukrán nyelvű gyerekeket is várnak, mert érkezésük már jelzett. – Minden évben néhány magyar vagy idegen nyelvű kisdiák is jön, szeretnek ide járni, hiszen a képzési feltételek itt a legjobbak – fűzte hozzá.

– Ez az iskola az, ahol minden egy helyen van – emelte ki az intézményvezető. Szavai szerint ezért is érdemes a rákócziba járni, itt ebédlő, tornaterem, könyvtár és a tantermek az épületen belül biztosítják, hogy nem kell átjárni más épületekbe.

A Rákóczi iskola felújításra szorul, a jelentős költségek miatt azonban ez még várat magára, de minden nyáron a tisztasági festés a tanév elejére elkészül.

A következő nyílt napot április 5-én tartják.

Képünk: Paks, 2023. február 13., hétfő – Antóni Józsefné intéményvezető a szülőket tájékoztatja a Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola beiskolázását segítő első nyílt napon, 2023. február 13-án. Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.

PAKS-PRESS 2023. január 13., hétfő 19:00 +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap